2777
2789
عنوان

سها دختر گمشده :)

2076 بازدید | 61 پست

بنظرتون واقعا اتفاقی بوده افتادنش از اون پرتگاه؟😔اخه مگه جنگل شیر آب داره ک رفته دنبال آب!یا مثلا مسواک زدن همش یه لیوان آب میخاد.گوشیشم جا گذاشته تو چادر!بعد کلا اون منطقه رو گشتن ب قول خودشون وجب ب وجب!28روز قبل اون همه ادم با بالگرد و پهبادو هلی شات سگ ادمیاب ک فاصله ادم زنده رو هم از فاصله دور میفهمن چ برسه ب جسد ک بوش انسانم از فاصله دور متوجه میشه.مشکوکه😞یه گروه اونم اتفاقی پیداش کرده باشن.امیدوارم همه نیروها سگ ها و دستگاها اشتباه کرده باشن.و از قبل اونجا بوده باشه😞و بدون عذاب و زجز از اون پرتگاه افتاده باشه....مواظب خودتون باشین😏

خدایا شکرت 🌸

الله و اعلم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای تو هم بهش فک میکنی

من به طرز بیمارگونه ای تو فکرشم 

هررر روز روزی دوبار چک میکردم نتو ببینم پیدا شد یا نه

وقتی خبر پیدا شدن جسدشو دیدم حالم بد شد

الانم چند روزه همه خاب و خیالم سهاست

لحظه مردنش این که از قیافه ش هیچی نمونده

حال و روز خانوادش

اینکه الان اون دنیاس چه ترسناک مرد😢

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

من راستش اولین سئوالم اینه تو شرایط کرونا چه جوری جرات کرده گروهی بره سفر

راستش یه مدت دوستای مجرد همسرم با این تورها می رفتن گشت گزار

نمی خام به روح اون بنده خدا توهین کنم شرایط درستی نداره 

این تورهاو احتمالش زیاده اتفاق بدی برای اون دختر افتاده باشه

چون اون پسرا فقط برای اینکه دختر بازی کنن با این تورها می رفتن 

و جالب اینه که خیلی ها به عکاس تور مشکوک هستن