2777
2789
عنوان

امان از یک اشتباه....

213 بازدید | 16 پست

تو خونواده ی خشک بزرگ شدم و مذهبی بچگی نکردم همه چیز عیب بود 

حس نوشتن نیس 

فقط اینکه اینقد تو جامعه نبودم نمیشناختم 

چش و گوش بسته

فوق العاده اخساساتی و عاطفی 

عاشق عشق

تجربه عشقو نداشتم

با یکی از‌خواستگارام ازدواج کردم بخاطر‌داشتن رابطه ی سالم ووو

بعد از ۶سال و دوتا بچه فهمیدم سرده تا خدیکه با خوردن غذای سرد سردرد میگیره

از عشق هیچی نمیفهمه

توی ۳۰سالگی مثل دختر ۱۸ ساله ای هستم که خیلی دوس دارم با یکی عاشقانه برم قهوه بخورم اما وجدان و شخصیتم نمیذاره و از خدا میترسم ولیییی دووووس دارم 

دوس ندارم بی عشق بمیرم 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

چیزی که دنبالش میگردی وجود نداره 

بشین زندگیتو بکن

اون عاشق و معشوقایی که ازدواج کردن چه گلی به سر هم زدن؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که دنبالش میگردی وجود نداره  بشین زندگیتو بکن اون عاشق و معشوقایی که ازدواج کردن چه گلی ...

من عشق میخوام عاشقی میخوام میخوام عاشقانه زندکی کنم وجود داره اما من چشم بسته ازدواج کردم 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
باشوهرت حرف بزن عزیزم بلکه درست شد 

بخدا حرف زدم یا خودشو میزته ب اون راه یا ...

اصلا مال این حرفا نییس که نیس ازون بچه مدلاس که اصلا از عشق براش میگی تو باغ نیس بی حس

من عشق میخوام عاشقی میخوام میخوام عاشقانه زندکی کنم وجود داره اما من چشم بسته ازدواج کردم 

بنظر تو فقط یه رابطه ی گرم زناشویی میخوایی که با اصلاح مزاج جفتتون قابل حله

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خیلیها مثل شما هستند یکیش من  اما همون وجدان و مهمتر از همه خدا نمیزاره دنیال عشق باشم همه دل ...

اولای ازدواج بهم میگفت یکی ب شوهرش محبت نگرد شوهرش ر۴ت صیغه کرد و فلان 

پس‌زن چیییی

بنظر تو فقط یه رابطه ی گرم زناشویی میخوایی که با اصلاح مزاج جفتتون قابل حله

عشق و گرما

البته بگم عشق همون هوسه زود تموم میشه اما همین ازدواج سنتی یه عمق و دوست داشتن خاصی توش هست قبول دارم هیجان و لذت عشق رو نداره ولی آرامش و لذت خودش رو داره منم سنتی ازدواج کردم شوهرم رو هم دوست نداشتم بعد ازدواج فهمیدم به شدت سرده هم عاطفی هم اجتماعی هم ... ولی آدم خوبیه پاکه پاک 

نمیتونم به بچم و وجدانم خیانت کنم

عشق و گرما

عشق خالصانه ای که داری میگی فقط همونیه که به بچه هات داری

عشق مادر و فرزند

بچه هاتو نو  ماهی یک بار  بزار خونه مادرت و با همسرت بریدبیرون و قهوه یا شام دو نفره بخورید و  برای خودتون چند  ساعتی رو خوش  باشید

اینجوری همسرت هم کم کم به شوق میاد

اولای ازدواج بهم میگفت یکی ب شوهرش محبت نگرد شوهرش ر۴ت صیغه کرد و فلان  پس‌زن چیییی

ببین نمیفهمن هر چی توضیح بدی نمیگیرن چی میگی 

غرورشون میشکنه نمیخوان قبول کنن 

گلم الان با دو تا بچه وقت عاشقی نیست 

هرچند شیطون لعنتی بدجور در کمینه

ببین نمیفهمن هر چی توضیح بدی نمیگیرن چی میگی  غرورشون میشکنه نمیخوان قبول کنن  گلم الان ...

بخدا نیاز دارم‌چقد خودمو گول بزنم سرکوب کنم افسردگی گرقتم

بخدا نیاز دارم‌چقد خودمو گول بزنم سرکوب کنم افسردگی گرقتم

چند سالته ؟؟

افسردگی اولش عادیه 

منم خیلی تلاش کردم سر ذوق بیاد نیومد🤣🤣

هر کاری بگی 

آخرش من مثل شوهرم شدم 😁😁

سرم گرمه پسرمه شما با دو تا بچه وقت داری ؟؟؟

بعدش خدایی نشده 

مثلا چکار میخوای بکنی ؟؟؟

نمیشه بابا