2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونم خرگوشی بود هیچ جانمی خندیدم همیشه لبم بسته بود فک بالام هم جلوعه دکترمعروف سعیدقریشی گفت هزینه ارتو شونزده تومن عمل فک سی تومن ردیف میکنمت ازمهرماه نودوهشت تاالان نزدیک یازده ماهه ارتوکردم انقدرقشنگ شده حتی دیگه به عمل فکرنمیکنم......همیشه همه مسخرم میکردن انقدرمثل شمافکرکردم ای برم دندونمو بتراشم بکشم کامپوزیت کنم ووو...هیچکدوم به دردنمیخوره چون اثرش کوتاه مدته تازه بسابی به عصب میرسه پدرت درمیاد پروندمو از دکترکش رفتم عکس دندونمو قبل ازکاردیدم کوپ کردم الان برات میفرستم قبل کار مال دکتره بعدازکارم الان خودم عکس میگیرم اماچون شبه تاریکه کیفیت پایینه ببین چیییی شده اصلاخودت کاری نکن مخصوصااگرفقط دوتادونه دندون خرگوشیه کمترپول میگیرن من هم دندونام نامنظم بود هم خرگوشی بودهم مشکل فک الحمدالله همش حل میشه پولم ندارم به سختی هرماه قسط میدم ولی میارزه

برم بگم چیکار کنه؟سی ملیون شد؟؟

جمعاگفت هزینش چهل وپنج میلیونه باعمل امامن الان میبینم فقط باارتودنسی لبخندم اصلاح شده نیازبه عمل نداره چون من قم هستم ودکترم ازتهران میادومعروفه فقط ارتودنسیم پونزده تومن شد ولی ازدوستم شنیدم همین دکترمال اونو شش تومن ارتودنسی کرددکترسعیدقریشی بورد فلوشیپ رو از المان گرفته

برو بگو میخوام اصلاح طرح لبخندکنم دندون خرگوشیامو صاف کنم 

ن عزیزم واس من در این حد نیس فکم جلو نیس فقط میخوام چهارتا دندون جلوییم تویه ردیف باشه ی د ...

توی عکس اولم دقت کن من دوندون پایینم کامل عقبه وکج وکوله دکترم اونو اصلاح کردمال شماکه چیزی نیس نهایتا خیلی بشه شش هفت تومن اصلا خودت کاری نکن الان هرکس منومیبینه میگه خیلی خوشگل شدی