2777
2789
عنوان

لطفا ادرس تاپیک یا کاربرو بدین

99 بازدید | 13 پست

خیلییی ممنون 

واقعا لازمش دارم ذخیره کرده بودم داستانشو اما الان نیست تو لیستم

یه داستان چن وقت قبل بود ک دوستمون گذاشته بود تو پربازدیدها

در مورد چاقیش و عذابهایی ک کشیده بود و ....

لطفا لینک تاپیک اگر ذخیره دارین یا کاربرو بدین

تشکرفراوان❤💕💝

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم ترکوندنش

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بودم تو تاپیکش ها 🙄😬😬🤪یادم نیست 

منم بودم واسه کسی واقعا لازمش دارم😥

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

ترکوندنش گفتن تبلیغه پیجش بوده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خوشگلا من اف میشم اگر کسی زحمت کشید بزاره برام خیلیی ممنون😘😘😘

عههههه😑

آره فقط از مشکلات چاقی گفته بود اصلا از رژیمی و روشی که باعث موفقیتش شده بود چیزی نگفت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲