2777
2789

بچه ها شوهر من خیلی اخلاقای خوبی داره 

کلا همه چیزش خوبه فقط اگه کوچیک ترین چیزی پیش بیاد عصبی میشه و هرچی بخواد میگه بعد چندساعتم ک آروم شد خودش معذرت خواهی میکنه و میگه اصلا یادم نیست چیزایی ک گفتم خیلی عصبی بودم 

ولی من خسته شدم سر هرچیزی، هررررچیزی ک کلا منم هیچ تقصیری توشون ندارم عصبی میشه و به من چیز میگه 

من تا الان درحد یکی دوساعت فقط قهر کردم و یکم خودمو گرفتم براش 

بنظرتون چه رفتاری داشته باشم ک کلا این اخلاقشو ترک کنه؟ 

بارها باهاش حرف زدم تو آرامش و قول داده ک عصبی نشه ولی بازم همونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش بخواه که خودشو کنترل کنه و همیشه اینو بهش یاد اوری کن توی دراز مدت اخلاقش تغییر میکنه

چقد طول میکشه تا خوب شه؟ 

بخدا انقد باهاش حرف میزنم، همش دارم یادش میدم روش کار میکنم ولی این یه مورد اصلا تغییر نکرده تا الان

امکان نداره درست شه ,همسر من حرف بد نمیزنه اصلا توهین نمیکنه ,ولی زود عصبی میشه و صداش میره بالا وهی ...

منم خیلی بدم میاد بدیش اینه خیلی خودم با گذشتم راحت بیخیال میشم و فراموش میکنم ولی اون نه

همسر منم دقیقا همینه زودعصبی میشه و بد هم عصبی میشه خیلی باهاش حرف زدم ک خودشو کنترل گنه خودشم قبول داره و میگه سعی میکنه کنترل گنه خودشو اما من پیشرفت ان چنانی ندیدم متاسفانه ما الان عقدیم البته

وقتی چندین سال بااین ویژگی زندگی کرده مطمینا چن سالم طول میکشه از سرش بیوفته فقط باید صبر کردو تشویقش کرد اما نه طوری ک احساس کنه میخایم تغییرش بدیمو قبولش نداریمواینا

همسر منم دقیقا همینه زودعصبی میشه و بد هم عصبی میشه خیلی باهاش حرف زدم ک خودشو کنترل گنه خودشم قبول ...

سر چیزای کوچیک و بی اهمیتم عصبی میشه؟ 

مثلا یکی از وسیله هاش خراب بشه و.. ..؟