2777
2789
عنوان

مارک لوازم بهداشتی خارجی

202 بازدید | 25 پست

مارک بهداشتی خوب حالا خارجی باشه بهتر چی خوبه بنظرتون؟ قیمتش مهم نیست، موستلا رو شنیدم خوبه نظرتون؟

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این لی و مارال خوبن البته ایرانی هستن

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
بجز فیروز چیز دیگه‌ای مد نظرته؟

برای چه محصولی

من لوسیون و روغن بدن و ژل بهداشتی فیروز استفاده می کنم

پودر صابون فیروز برای تمیز شدن لباسا

شامپو سینره خوبه. کرم سینره عالیه. فیس واش سینره خوبه. کلا سینره خوبه

کرم کامان هم عالی بوده برام

رژ و لاک اینلی رو امتحان کردم خوبه

بجز فیروز چیز دیگه‌ای مد نظرته؟

ببین بستگی داره چه وسیله ایی مثلا من لیپ بالم الارو میگیرم لوسیون بدنو اریکه ضد افتابو های سک  استیک و داو مرطوب کننده هم شون

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
برای چه محصولی من لوسیون و روغن بدن و ژل بهداشتی فیروز استفاده می کنم پودر صابون فیروز برای تمیز ش ...

عزیزم ممنون از راهنماییت 

من یادم رفت بنویسم برای نوزاد میخوام😂😂

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️