۵۶۸۸۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 عنوان خانمهایی که طلاق گرفتن لطفا بیان 121 بازدید | 4 پست میشه لطف کنید بگین مهریه و نفقه بچتون رو چطوری گرفتین و چقدر میگیرین؟ اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂 1399/05/20 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9926 چطورگرفتن نداره برو دادگاه مهریه تو بذار اجرا توقیف اموال بگیر نفقه هم نفقه خودت و بچه رو باهم دادخواست بده البته باید بری وکیل برات تنظیم کنه ببری دفتر خدمات قضایی ثبت کنی بعد بری دادگاه ادامه کاراش
۵۶۸۸۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 چطورگرفتن نداره برو دادگاه مهریه تو بذار اجرا توقیف اموال بگیر نفقه هم نفقه خودت و بچه رو باه ... خونه ی بابامم فکر نکنم به خودم نفقه تعلق بگیرهمیدونم عزیز جان درخواست که دادم ولی میگن حداقل دوسال طول میکشه تا مهریه دستمو بگیرهمیخواستم ببینم خانمهایی که گرفتن چقدر زمان بردهشوهر من هرچی داشته زده به اسم بقیه هیچی نداره توقیف کنم اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
فرشته_عشق2 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 9926 خونه ی بابامم فکر نکنم به خودم نفقه تعلق بگیره میدونم عزیز جان درخواست که دادم ولی میگن حداقل دوسال ... شما درخواست استعلام بده از دادگاه به اینکه همه چی به اسم این و اونه بسنده نکن حداقل حساب بانکی داره که وکیل خوب بگیر تا کارتو راه بندازه اگه کتک زده رفتی و ... بگو خودش بیرونم کرده تمکین زد برگرد با شاهد بالاخره خودش خسته میشه بیرونت میکنه به ضرر خودش میشه
۵۶۸۸۸۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 شما درخواست استعلام بده از دادگاه به اینکه همه چی به اسم این و اونه بسنده نکن حداقل حساب بانکی داره ... استعلام کردم عزیزم هیچی به جز خونه ای که توش زندگی میکردیم به اسمش نیست حساب بانکی هم صفرنمیشه برگردم پدر مادرم اجازه نمیدن اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂