2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتن لطفا بیان

121 بازدید | 4 پست

میشه لطف کنید بگین مهریه و نفقه بچتون رو چطوری گرفتین و چقدر میگیرین؟

اگه دنیا رو دخترا اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂

چطورگرفتن نداره برو دادگاه مهریه تو بذار اجرا توقیف اموال بگیر 

نفقه هم نفقه خودت و بچه رو باهم دادخواست بده 

البته باید بری وکیل برات تنظیم کنه ببری دفتر خدمات قضایی ثبت کنی بعد بری دادگاه ادامه کاراش

چطورگرفتن نداره برو دادگاه مهریه تو بذار اجرا توقیف اموال بگیر  نفقه هم نفقه خودت و بچه رو باه ...

خونه ی بابامم فکر نکنم به خودم نفقه تعلق بگیره

میدونم عزیز جان درخواست که دادم ولی میگن حداقل دوسال طول میکشه تا مهریه دستمو بگیره

میخواستم ببینم خانمهایی که گرفتن چقدر زمان برده

شوهر من هرچی داشته زده به اسم بقیه هیچی نداره توقیف کنم

اگه دنیا رو دخترا اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ی بابامم فکر نکنم به خودم نفقه تعلق بگیره میدونم عزیز جان درخواست که دادم ولی میگن حداقل دوسال ...

شما درخواست استعلام بده از دادگاه به اینکه همه چی به اسم این و اونه بسنده نکن حداقل حساب بانکی داره که 

وکیل خوب بگیر تا کارتو راه بندازه  اگه کتک زده رفتی و ... بگو خودش بیرونم کرده تمکین زد برگرد با شاهد بالاخره خودش خسته میشه بیرونت میکنه  به ضرر خودش میشه

شما درخواست استعلام بده از دادگاه به اینکه همه چی به اسم این و اونه بسنده نکن حداقل حساب بانکی داره ...

استعلام کردم عزیزم هیچی به جز خونه ای که توش زندگی میکردیم به اسمش نیست حساب بانکی هم صفر

نمیشه برگردم پدر مادرم اجازه نمیدن