2777
2789
عنوان

سقف شدروانی

315 بازدید | 8 پست

سلام میخوام بدونم موقع باد وبارون سروصدا میده یا کلا چه عیبایی داره نسبت ب سقف معمولی ما یه خونه دیدیم واسه خرید که سقفش شیروانیه اگه واقعا مشکل داره واذیت میشید بهم بگید ممنون 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من دوست دارم سقف شیروانی

آره ولی قبلا شنیدم موقع بارون باد خیلی صدا میده یا پرنده ها لونه میکنن

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
اول سقف کاذب زدن بعد روش شیرونیه؟

نمیدونم ولی از داخل کناف کاری بود

اول سقف کاذب زدن بعد روش شیرونیه؟

چه فرقی داره لطفا اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین

نمیدونم ولی از داخل کناف کاری بود

کناف کاری که یعنی سقف کاذب داره، اگر داخل شیروونی پشم شیشه هم زده باشن و دورتادورش بسته باشه یعنی از بیرون خونه بین سقف صاف و شیروونی جای بازی نباشه که باد بره توش و کوران کنه هیچ مشکلی نداره

کناف کاری که یعنی سقف کاذب داره، اگر داخل شیروونی پشم شیشه هم زده باشن و دورتادورش بسته باشه یعنی از ...

ممنون عزیزم به همسرم میگم اینا رو بره ببینه وازصاحبخونه بپرسه