2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من يه مدل عدس پلو درست ميكنم عاشقشيم برنج ايراني كته ميكنم بعد عدس خالي پخته شده رو لاش ميريزم روشم روغن حيواني يا كره ميريزم بعد خرما ميذارم باهاش چندتا دم بكشه ياهم جدا كشمش سرخ ميكنم باهم سرو ميكنم من وهمسرم عاشق اين مدل عدس پلوييم دوست داريم

الویه

گوجه و بادمجون 

کدو حلوایی 

ماهی سرخ شده با گوجه سرخ شده همراه با نون و سبزی و لیمو   آدم شکمو ها 

میگو سوخاری

اش برنجی 

کتف سوخاری

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

من با غذای دم دستی و حاضری اصن سیر نمیشم.دوس دارم غذا پختنی و پرانرژی باشه.دیشب نون پنیر هندونه خوردم با اینکه کلی بعدش ریزه خواری کردم تا صب گشنگی کشیدم.اصن وقتی حاضری میخورم عصبی میشم😂😞من غیر طبیعی ام?کی مثل منه?

من اگه شوهرم بخواد بره مسافرت کاری ،،،،،برای خودمو و دخترم چلو گوشت خخخ اگه نره سیب زمینی کوبیده&nb ...

انقدر شوهرت و تحویل نگیر    

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
ابگوشت برا شام سنگینه چاق میشین

به نظرم ناهار بدترین وعده اس من الان دوماهه وعده ناهار و حذف کردم در عوضش وعده شام زودتر و بهتر می خورم ۶ کیلو وزن کم کردم از نظر طب اسلامی ایرانی وعده ناهار باید حذف بشه

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن