2777
2789
عنوان

آشنايي قبل از عقد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 37 پست
منم همی جور بود  اومدن برا بله گرفتن  ببینن دختر میدن یا نو صحبت کردن بعد رفتیم آزمایش بع ...

خیلی ریسکه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای ما طرف اومد خواستگاری...با خانوادش...تحقیق کردیم...اوکی بود...یه چند ماه تلفنی و بیرون...بعدشم گروه خون و عقد...این وسط تو این چند ماه...که بستگی به خودت داره...به شناخت میرسی...و البته چشم و گوشت باید باز باشه...و احساسی برخورد نکنی...سنگاتو وابکنی ..

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

جانیوفتاده چیه تو جاش بنداز!!!! 

به خانواده ات بگو الان مث قدیم نیس مردم بی کلک باشن و صاف و ساده

الان با یکی دوبار حرف زدن نمیشه کسی رو شناخت یا فهمید همونه که خودش تو حرفاش میگه و نشون میده...

براشون توضیح بده که اینجوری بهتره و الان اکثرا قفل عقد آشنایی پیدا میکنن...توام جواب مثبت رو سریع نده اگه جلسه اول اوکی بود چندین جلسه هم باهاش حرف بزن و نگو که کاملا جوابت مثبته بگو فعلا نظرم مثبته اما برای آشنایی بیشتر ترجیه میدم یکم رابطه بیشتری داشته باشیم چه تلفنی چه پیامکی و چه اینکه چندباری با هم بیرون برین و رفتاراشو ببینی.....و طی این مدت آشنایی حالا یکی دوماه اصلا اجازه ندین کسی از این ارتباط با خبر بشه حتی فامیلای نزدیکتونم چون در حد همون خواستگاره.... اگه دیدی همه چیش اوکی و راضی بودی جواب مثبت رو بده تا بیان و بقیه مراحل......

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
خواستگاري اومدن

تعداد جلساو خواستگاری رو زیاد کن

با پدرومادرت حرف بزن بگو من دلم میخواد بیشتر رفت و آمد داشته باشیم و شناخت بیشتری داشته باشم تا بتونم تصمیم بگیرم 

مشاوره هم برید.

بالاخره اوناهم پدرو مادرن درک می کنند

اگه هم بشه تا حد اينکه چند جلسه تلفني ، يکي دوبار حضوري در جمع خانواده😐

عزیزمن 

حرفات رو با مامانت یا هرکس که راحت تری بزن 

بعدش مامانت اگه قانع شد بقیه رو هم قانع می کنه