2777
2789
عنوان

چرا ما نمیتونیم هیچوقت اون چیزایی که میخوایم داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیش سال پیش طلا هرچی داشتم فروختم که خونه بخریم. خریدیم خداروشکر ولی من حتی نتونستم یه گوسواره بخ ...

باز خوبه به چیزی رسیدین ...من پول و ماشین و طلا خریدم یه ادم به ظاهر مسلمون کافر باعث شد نه به خونه برسیم و هم پولامون رو ک تبدیل کردیم بمونه همونجور و یهویی خونه گرون شد و دیگه پولمون به چیزی نرسید 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
من شیش سال پیش طلا هرچی داشتم فروختم که خونه بخریم. خریدیم خداروشکر ولی من حتی نتونستم یه گوسواره بخ ...

میگم دیگه یه چیزی از دست میدیم که یه چیز دیگه بدست بیاریم حیف طلاهای نازنینم

باز خوبه به چیزی رسیدین ...من پول و ماشین و طلا خریدم یه ادم به ظاهر مسلمون کافر باعث شد نه به خونه ...

چی بگم خیلی سخته 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
هروقت بخرین دیر نیست بهتراز ماه دیگست

دیگه پولمون به چیزی نمیرسه ...اگه قبلا میشد باهاش یه نصفه خونه بخریم الان یک دهمش هم نمیشه ...گزاشتیم بورس ولی چه فایده .چیزی ک از دست رفته هیچ وقت برنمیگرده

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

برای ما فقط امید باقی مونده به چی نمیدونم فقط میدونم جون سختیم😂

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
کسانی خونه ندارن مستاجرهستن خیلی خیلی سخته واسشون 

یا خونه پدر شوهر زندگی میکنن ..