2777
2789
عنوان

درس خونده ها بیاین ی لحظه

165 بازدید | 4 پست

به دکتر متخصص گفتم بچم یبوثته دارو اس امپرازول براش تجویز کرده ششتا پودر کوچیکه ولی تو نت زدم ننوشته بود که برای یبوثته کسی تجربه داره بچم یک سالشه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
درست داده عزیزم .امپرازول واسه معدس .تاثیر داره تو یبوست 

ممنونم چون خیلی عوارض نشوه تو نت و اینکه هیچ اسمی از یبوثت ننوشه بود یکم ترسیدم بهش بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم چون خیلی عوارض نشوه تو نت و اینکه هیچ اسمی از یبوثت ننوشه بود یکم ترسیدم بهش بدم

حالا میخوای یه دکتر دیگه هم ببرش . من از خردسال سر در نمیارم .ولی خودم امپرازول میخورم واسه معدس و واقعا تو یبوستمم تاثیر داشتش.چون مشکل از معدم بود 

حالا میخوای یه دکتر دیگه هم ببرش . من از خردسال سر در نمیارم .ولی خودم امپرازول میخورم واسه معدس و و ...

تو چن وقت استفاده کردی اخه این دکترش هفتا بسته داده ینی یک هفته...الان تو یبوثتت خوب شده کلا