2777
2789
عنوان

من در عجبم موضوع خیا نت چه جذابیتی داره برای خانوما !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 66 پست
نیکا این بحثش فوق العاده طولانیه من روانشناسی خوندم واسه همینم به اعتقاد کار ندارم میتونم واست هزارتا دلیل بیارم که اشتباه میکنی ولی واقعا خسته ام میخوام بخوابم ولی اینو بدون اینکه واسه مردا عادی بشه تبعاتش تو زندگی منعکس میشه چون مرد اینقد تو خیابون مدلای مختلف میبینه کم کم جذابیتشو از دست میده ولی چون هنوز نیاز ج ن س. ی هست کم کم به چیزای دیگه گرایش پیدا میکنه چون چشم زن ومرد از جنس مخالف سیر شده واسه همینه که امار هم ج. ن. س. گرایی و ن. ز. د. ی. ک. ی با حیوانات روز به روز بالاتر میره و این فقط و فقط به دلیل اینه که واسه مرد و زن ج. ن. س. مخالف عادی شده ولی نیاز همچنان وجود داره چون نمیتونن این نیازو با لذت ا. ر. ض. ا کنن به سراغ چیزای دیگه میرن
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
شاید به نظر شما مشکل مرداست که نمیتونن چشمشونو بپوشونن ولی اینو یادتون باشه اگه یه مرد نتونه چشمشو بپوشونه این خسارت به شما به عنوان یک زن هم وارد میشه
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا جان پس چرا برای پدرای ما که زمان شاه انقدر آزادی بوده و رنگ و وارنگ میدیدن یا همش تو کاباره ها بودن و لب دریا همه ی زنا با مایو بودن عادی نشده و هنوز که هنوزه عاشقانه با همسرانشون زندگی می کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فساد زیاده - اگه هم جنس بازی زیاده و یا س س ک با حیوانات زیاده تنها تو مملکت ما زیاد نیست همه جای دنیا هست
آدم مریض و بیمار همه جای دنیا پیدا میشه
مشکل پوشش نیست فقط ،اونی که مریض جنسیه یاد نگرفته از جنبه های دیگه ی زندگی هم لذت ببره زوم کرده رو این موضوع ،به جای پوشش باید ذهن زیبا پرورش داد و موضوعات و مفاهیم دیگرو گسترش داد ، ولی متاسفانه تو غرب از سکس برای تبلیغات استفاده می کنن تو ایرانم مبارزه با بدحجابی ، هر دو هم به خاطر منافع خودشونه ،منافع مالی و حفظ قدرت،که اینجا جای بحثش نیست ،در کل تعادل خیلی کم برقرار می شه
والله من نمیدونم این مردایی که تو خارج از کشور زندگی می کنن پس چرا زن خودشون براشون عادی نمیشه؟
من عموم چندین سال هست که توی امریکا داره زندگی میکنه و 2 تا هم بچه دارن
با اینکه انقدر اونجا آزادی هست و روزی 1000 رنگ می بینه ولی هنوز عاشقانه به همسرش داره زندگی میکنه
به نظر من تمام ایم مسایل بستگی به تربیت خوانوادگی و فرهنگ خانواده داره