2777
2789

بگید لطفا...

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

فکر کنم خاستگارارو زیاد میکنه خیلی از خانما میگن

ولی من خودم برا ازدواج دارم ختم 124 هزار صلواتو انجام میدم خیلی مجربه

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چجوریه

124 هزار صلواتو من تقسیم کردم روزی 400 تا حتما حتما باید هر روز بخونم و اگه وسطش قطع کنم باید از اولش شروع کنم و اینکه تقریبا 10 ماه طول میکشه خوندش و مجرب بودنش به دلیل مداومتشه بعد به نیست خودت و 13 نفر دیگه کسایی که حاجت دارن میخونی همشونو درست نکنه 90 درصدشو درست میکنه خیلی از خانما جواب گرفتن منم شروع کردم به امید خدا البته من هر روز باهاش 129 تا یا لطیف و یه حدیث کسا و یه زیارت عاشورا هم میخونم کلا 1 ونیم ساعت وقت میگیره 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
بخدا من بخونم اون ۱۳ نفر شوهر میکنن و من میمونم

خو واسه شوهر کردنشون ننویس😂😂مثلا من واسه بچه دار شدن دونفر که میدونستم محتاج دعان واسه چندتا ادم دیگه مشکل مالی دارن واسه سلامتی امام زمانو زن گرفتن دوتا از پسرامون اتفاقا دختر مجرد زیاد داریم اونارد ننوشتم😂به منچه اونا خاستگار دارن هی ناز میکنن همه هم بالای سی سال حالا مشکل من خاستگار نیستا ولی بخون این مداومت و اصرار داشتنش خیلی موثره مخصوصا صلوات که این همه ویژگی داره

خو واسه شوهر کردنشون ننویس😂😂مثلا من واسه بچه دار شدن دونفر که میدونستم محتاج دعان واسه چندتا ادم د ...

من هر دفعه دعا میکنم میگم مشکل من حل شه خدایا گره از مشکلات فلانی و فلانی هم باز کن .آخرش گره از مشکلات اونا باز میشه منم فقط نگاه

من هر دفعه دعا میکنم میگم مشکل من حل شه خدایا گره از مشکلات فلانی و فلانی هم باز کن .آخرش گره از مشک ...

مطمئن باش یجایی جوابشو میده اصلا نمیفهمی از کجا بهت رسیده تو حکمت خدا شک نکن گلم 

ایشالا

به امیدخدا

124 هزار صلواتو من تقسیم کردم روزی 400 تا حتما حتما باید هر روز بخونم و اگه وسطش قطع کنم باید از اول ...

سلام عزیزم ازدواج کردی؟؟؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 
فکر کنم خاستگارارو زیاد میکنه خیلی از خانما میگن ولی من خودم برا ازدواج دارم ختم 124 هزار صلواتو ان ...

گلم یه سوال عزیزم 🌹🌹

با ۱۲۴ هزار صلوات برای ازدواج موفق نتیجه گرفتین ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏