2777
2789

من هنوز هیچی یکی منو از اینجا پرت کنه بیرون تا برم نهار بزارم😂😂😂😄

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان داشتم فکر میکردم 

پسرم چسک دماغه هر چیزیو نمیخوره حس اینکه پاشم غذای دنگو فنگ دار بزارمو ندارم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
منم الان داشتم فکر میکردم  پسرم چسک دماغه هر چیزیو نمیخوره حس اینکه پاشم غذای دنگو فنگ دار بزا ...

عه مامانبزرگ من همیشع فک میکردم شماتنها زندگی میکنی

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و پیاز و زردچوبه و نمک درست میشه. اگه میخوای دستورش رو بهت بگم

همون کتلت دیگه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!