دیشب پیازدرمانی رو شروع کردم .قصد دارم تا یه هفته ادامه بدم😐😐😐وااااای همون روز اول حالم به هم خورد چقدددددر طعم مسخره ای دارههه.از یه طرفم ترشحاتمو زیاد کرده میگن اسهالم میاره تازه😐میگم همون تنبل بمونم بهتر نیست؟😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه پیاز متوسطو به چهار قسمت تقسیم کن بنداز تو دو لیوان آب بزار رو گاز بجوشه قشنگ بعد آب پیاطو تا ۱۰ روز بخور.باید قبل اقدام بخوری.اگه بعدش بخوری ممکنه باردار باشی ضرر داشته باشه.من سیر خام هم میخورم روزی سه تا میگن خیلی طبعش گرمه برای تنبلی خوبه
نتونستم انجام بدم ولی میگن خیلی خوبه من اراده انجام دادنشوندارم
اگه میخوای اقدام کنی حتما انجام بده ۱۰ روز کا چیزی نیست.من این ماه تو اقدامم روز ۹ شیکلمه میخوام تا روز تخمک گذاری بخورم بعدش دیگه نمیخورم میخوام این ماه فولیکول تپل داشته باشم که بتونم باردار شم😭
سیر اره طبعش گرمه ...عالیه ...ولی از پیاز بدم میاد 🙄😪ببین رازیانه بجوشون باعسل شیرینش کن و ب ...
اتفاقا عرق رازیانه هم میخورم.ولی عسل چون شیرینه نمیخورم .چون اونایی که تنبلی دارن بدنشون مقاومت به انشولین داره عسل های الانم که طبیعس نیستن برا همین نمیخورم