2777
2789
عنوان

پیاز درمانی برای تنبلی تخمدان

3334 بازدید | 18 پست

دیشب پیازدرمانی رو شروع کردم .قصد دارم تا یه هفته ادامه بدم😐😐😐وااااای همون روز اول حالم به هم خورد چقدددددر طعم مسخره ای دارههه.از یه طرفم ترشحاتمو زیاد کرده میگن اسهالم میاره تازه😐میگم همون تنبل بمونم بهتر نیست؟😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چجوریه جریانش

یه پیاز متوسطو به چهار قسمت تقسیم کن بنداز تو دو لیوان آب بزار رو گاز بجوشه قشنگ بعد آب پیاطو تا ۱۰ روز بخور.باید قبل اقدام بخوری.اگه بعدش بخوری ممکنه باردار باشی ضرر داشته باشه.من سیر خام هم میخورم روزی سه تا میگن خیلی طبعش گرمه برای تنبلی خوبه

پیاز بد طعم یا باید جور خاصی مصرف بشه؟

باید یه پیاز زردو تو اب بجوشونی آبشو بخوری تا ۱۰ روز .ثبل بارداری ها .تو بارداری موجب سقط میشه.من روزی ۳ تا هم شیر میخورم چوت میگن طبعش خیلیی گرمه 

یه پیاز متوسطو به چهار قسمت تقسیم کن بنداز تو دو لیوان آب بزار رو گاز بجوشه قشنگ بعد آب پیاطو تا ۱۰ ...

سیر اره طبعش گرمه ...عالیه ...ولی از پیاز بدم میاد  🙄😪ببین رازیانه بجوشون باعسل شیرینش کن و بخور عااالیه 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

نتونستم انجام بدم ولی میگن خیلی خوبه من اراده انجام دادنشوندارم

اگه میخوای اقدام کنی حتما انجام بده ۱۰ روز کا چیزی نیست.من این ماه تو اقدامم روز ۹ شیکلمه میخوام تا روز تخمک گذاری بخورم بعدش دیگه نمیخورم میخوام این ماه فولیکول تپل داشته باشم که بتونم باردار شم😭

سیر اره طبعش گرمه ...عالیه ...ولی از پیاز بدم میاد  🙄😪ببین رازیانه بجوشون باعسل شیرینش کن و ب ...

اتفاقا عرق رازیانه هم میخورم.ولی عسل چون شیرینه نمیخورم .چون اونایی که تنبلی دارن بدنشون مقاومت به انشولین داره عسل های الانم که طبیعس نیستن برا همین نمیخورم

اگه میخوای اقدام کنی حتما انجام بده ۱۰ روز کا چیزی نیست.من این ماه تو اقدامم روز ۹ شیکلمه میخوام تا ...

انشاالله خدادامنتوسبزکنه بحق چهارده معصوم منم ۵ماهه دارومصرف میکنم بایدبرج۶برم ازمایش سونوببینم تغییری کردم یانه برام دعاکن خواهر

انشاالله خدادامنتوسبزکنه بحق چهارده معصوم منم ۵ماهه دارومصرف میکنم بایدبرج۶برم ازمایش سونوببینم تغیی ...

دارو مصرف میکنی همزمان اقدام هم میکنی؟.انشاالله شماهم به زودی دامنت سبز شه عزیز دلم

دارو مصرف میکنی همزمان اقدام هم میکنی؟.انشاالله شماهم به زودی دامنت سبز شه عزیز دلم

فعلا۵ماهه قرص متفورمین..سیپروترون کامپاند..اسپرینولاکتون ویتامینd3..لووتیروکسین میخورم بامصرف قرص سیپروترون اقدامم کنی باردارنمیشی چون قرص جلوگیریه