2777
2789

بچم دیگه داره 4ماهش میشه.شبا اذیت میکنه تا بخوابه و منم نمیذاره بخوابم.دیگه با زحمت زیادی خوابوندمش ساعت 3بود فک کنم دیگه که خوابیدم

همسرم بعد نماز اومد پیش من و منم بهش گفتم فقط برو بذا ما بخوابیم.اخه روزای قبلم خونه بود صبحا بیدارمون میکرد

منم از خستگس این حرفو زدم.الان خیلی ناراحتم دلم گرفته فک کنم خیلی دلش شکست.چون همون لحظه پاشد رفت تو اتاق.منم دیگه همش صدای خودم که این حرفو زدم تو گوشم دارم میپیچه.رفتم تو اتاق بعد 40دقه که پیشش باشم از دلش دربیارم خواب بود.همینجوری گوشیشو برداشتم دیدم تو گوگل سرچ کرده بوده اهنگ آدم سابق رضا بهرام 😢ناراحتیم بیشتر شد.میگم نکنه قبلا عاشق یکی دیگه بوده و چون منم باش بد حرف زدم یادش افتاده و این اهنگه رو گوش داده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رو که میآیی اینجا بزار برای استراحت که وقتی شوهرت اومد پیشت بهش نگی برو میخوام بخوابم راه حلش ...

من قرار بود خواب باشم.از وقتی که اومد و این حرفو زدم خودم خوابم پرید دیگه کلا