2777
2789
عنوان

عمل پانکچر و سوالات مربوط به آن

122 بازدید | 13 پست

سلام من هفته ی اینده پانکچر دارم خیلی نگرانم میخواستم ببینم از دوستان کسی هست پیش دکتر صاحب کشاف نتیجه گرفته باشه؟

من تو این دو هفته ۳ کیلو چاق شدم ایا طبیعیه؟😐

سلام دوست عزیز اصلا نگران نباشید .وقتی انجام بدین می بینید فکر وخیالش از خودش سخت تر بوده .ان شاءلله آسون و موفقیت آمیز باشه براتون.این مدت که تزریق دارید خودتون رو تقویت کنید و آرامش داشته باشید .به امید خدا زود تموم میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاقیت طبیعی.  حواست به خوراکت باشه بعدش حتما. روزی چنتا سفیده تخم مرغ. با دوغ شور و نمک بخور. ک ...

مرسی از جوابت شما انجام دادی ؟ من خیلی باد کردم از طرفی هم کلا نگرانم 🙏🏻 

سلام دوست عزیز اصلا نگران نباشید .وقتی انجام بدین می بینید فکر وخیالش از خودش سخت تر بوده .ان شاءلله ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانم و امیدوارم که جواب بگیرم ممنون از پیامت🙏🏻🌹

مرسی از جوابت شما انجام دادی ؟ من خیلی باد کردم از طرفی هم کلا نگرانم 🙏🏻 

بستکی به بدنت داره منم باد کردم هم درد داشتم.  نکرانی و استزس و از خودت کلا دور کن.  باید ارامش داشته باشی بسپار به خدا و برو جلو.  

منم هفته پیش انجام دادم  هیچ استرسی نداره  ان شاءالله ک نتیجه انتقالت مثبت میشه  م ...

انشالله برای شما هم همینطور من خیلی باد کردم همه بهم میگن تو این دو هفته ولی دیروز تو مطب یه خانومه بود خیلی لاغر بود فکر کردم مشکل از منه😅🙈