2777
2789
عنوان

کرجی ها لطفا کمکم کنید

140 بازدید | 30 پست

به خاطر کاشت و ای وی اف لازمه ک مهاجرت کنم از شهرستان به تهران یا کرج 

شوهرم مدرس کنکور هست 

تو کرج میتونه درآمدی داشته باشه؟ 

بعد کدوم شهر کرج از نظر امنیت و اجاره خونه مناسبه؟ 

خواهش میکنم اگه چیزی میدونید دریغ نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب بودجت داره عزیزم.بابت کار شوهرتم حتما موقعیت کرج و تهران بهتر از جاهای دیگس.چون شلوغتره.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

خود کرج براتون خوبه آموزشگاه های کنکور زیاد هست بستگی به سطح همسرت داره

برای خونه هم بستگی داره چقدر بخواین هزینه کنید

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
بهترین جای کرج از لحاظ امنیت و فرهنگ مردم و‌‌‌‌.. مهرشهره البته بستگی داره کدوم محلش باشی

خیلی ممنون از راهنمایی تون 

با ۱۵ پیش و ۷۵۰ اجاره میتونم واحد کوچیک با پارکینگ مهر شهر پیدا کنم؟

سلام استارتر به سلامتي باشه 

كرج كه همسرت ميتونه درامد داشته باشه اما خوب هفتاد و دو ملتيم از هر جاي ايران تو كرج هست واسه خونه بستگي به بودجتون داره

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
خود کرج براتون خوبه آموزشگاه های کنکور زیاد هست بستگی به سطح همسرت داره برای خونه هم بستگی داره چقد ...

کارش خوبه تو تدریس 

قبلا هم تهران تدریس کرده 

به نظرتون میتونه در حد ۳ تومن درآمد داشته باشه ؟

سلام استارتر به سلامتي باشه  كرج كه همسرت ميتونه درامد داشته باشه اما خوب هفتاد و دو ملتيم&nbs ...

به نظرتون درامدش از تدریس در حد ۳ تومن میشه که بتونیم مهاجرت کنیم؟