2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین؟؟😞😞😞😞😞

311 بازدید | 33 پست

بچه ها شوهرم سر یه موضوع که تقریبا تقصیر من بوده باهام قهره و جواب تماسامم نمیده چیکار کنم؟ همش میگ بعدا باهم حرف میزنیم اما نمیزنه حالم خیلی بده امشب بش اس دادم اینجوری جواب داد چیکار کنم آشتی کنه یا بزاره براش توضیح بدم لااقل.آخه ماموریته و خونه نیس حداقل ببینمش دلم هواشو کرده

بنظرم وقتی خیلی عصبی میشه و ازت ناراحته ....بزار چن ساعت تو حال خودش باشه بعد اروم شد باهاش مطرح کن ....

الانم چیزی نگو بنده خدا سرکاره....بزار امد خونه باهاش حرف بزن 

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امشب با شوهرم قهرم یعنی از دیشب این اولین باره انقد طولانی شد قهرمون همش یه کاری می کنه نارحت می شم بعد به جای اینکه درستش بکنه می گه الکی اخم نکن زندگیمونو تلخ نکن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

طول میکشه خیلی شاید دوماه تا اون موقع صبر کنم؟؟

اوه چکارس مگه؟؟؟؟،صبر کن حداقل یک روز ..

باور کن خودش میاد سمتت 

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

خیلی ناراحتم جوابم نمیده من واجیم جاریم بعد مادرشوهرم گفته بود برادرشوهرم ماشینو نمیاره خیلی وقته دستشه منم ب آجیم گفتم چرا ماشین پس نمیدین؟ گف کسی چیزی گفته گفتم نه بابا ولی زشته پس بدین حالا بردن پس داون مادر شوهرم زنگ زده ب شوهرم گفته من چیزی ب تو گفتم چرا رفتی ب زنت گفتی آخه من که نگفتم کسی چیزی گفته شوهرم میگ حریم بینمون از بین بردی😔😔

این سه روزه .اگ مقصر بودم خیلی باز حرفی دلم از این میسوزه که نیستم.

اوووف چ مغرورو ....یجوری از دلش در بیار ....معلومه جفت تونن مغرورید ...یکم بیشتر کوتاه بیا و حتی مقصر نیستی معذرت خواهی کنی ...اینجوری شخصیت خوب و بزرگیتو نشون میدی ....به هر حال عاشق باشی هر کاری میکنی