2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم سودابه متین بود من فوق العاده باهاش ارتباط خوبی داشتم بهش اعتماد داشتم به سوادو دانش و تجربش ...

ببخشید من زیاد سوال پرسیدم ادرس مطبش رو میگید ؟بعد اینکه تقریبا چقد هزینه کردید؟

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه
یکی از کارایی که انجام دادم که باعش شد بخیه کم بخورم این بود که سه چهار هفته ماساژ پرینه میدادم خیل ...

اهان اینارو خانوم دکتر میگفته انجام میدادید پس

اون سزارین بود .خیلی هم اذیت شده.تا ۲۰ روز نمیتونس پاشه .من طبیعی دوس دارم

کاش یه سر بری به بیمارستان اتاق زایشگاه صدای جیغاشون بشنوی دو سه بار معاینت کنن بترسی 😂😂یاد خودم افتادم چقد حرصم گرفته 

منم اون موقع عقل نداشتم از طبیعی خوشم میومد

ببخشید من زیاد سوال پرسیدم ادرس مطبش رو میگید ؟بعد اینکه تقریبا چقد هزینه کردید؟

خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کنم

مطب جدا از بیمارستان نداره

زایمانم پارسال حدود ۷ونیم شد 

کاش یه سر بری به بیمارستان اتاق زایشگاه صدای جیغاشون بشنوی دو سه بار معاینت کنن بترسی 😂😂یاد خودم ا ...

ب نظرت از رابطه پیشه فهمید زایمان طبیعی راحت میشه .چون من تو رابطه باعرض معذرت ها اون چیز توم باشه شوهرم انگشتاشم میکنه تو باز دردی ندارم

یا اصلا به هم ربط نداره؟فک میکنم راحت بچه به دنیا میاد

اهان اینارو خانوم دکتر میگفته انجام میدادید پس

بعضی چیزارو خودم سرچ میکردم و انجام میداد مثل همین ماساژ پرینه برای اینکه زایمان راحتی داشته باشم با کمترین عوارض احتمالی

فقط قبلش به دکترمم میگفتم

ب نظرت از رابطه پیشه فهمید زایمان طبیعی راحت میشه .چون من تو رابطه باعرض معذرت ها اون چیز توم باشه ش ...

نه چه ربط داره عزیزم

به شوهرت بگو کل دستشو تا مچ کنه تو بعد دردش میفهمی