2777
2789

میخوام از فردا شروع کنم، کی پایه است با هم پیش بریم؟

لطفا نیاید بگید رژیم خوبی نیست و اینها... فقط اگر پایه اید بیاید با هم شروع کنیم، میتونیم کلی به هم  انرژی بدیم و همراهی کنیم همدیگه رو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روزا است ؟ چقدر کم میکنیم ؟من قرص لاغری ویخورم به نظرت کم میکنم؟ اخه میگم الان که قرص میخورم و ا ...

قرص ضرر داره، دکتر بهت داده؟

و اینکه در طولانی مدت جواب میده

ولی این رژیم ۱۵ روزه است و ۸ تا ۱۰ کیلو کاهش وزن میده

مثل همن عزیزم فقط توی رژیم کانادایی روغن کمتره، گوشت بیشتر، که به نظرم اینطور بهتره...

میشه در موردش توضیح بدی لطفا

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
مثل همن عزیزم فقط توی رژیم کانادایی روغن کمتره، گوشت بیشتر، که به نظرم اینطور بهتره...

من يه چيزي ميگم هدفم دلسرد كردنت نيست. تجربه خودمه. من چند سال پيش دو هفته كانادايي رو گرفتم تهش ٣ كيلو كم كردم. چند وقت بعدش برگشت. موندگار نبود. با عرض معذرت تو اون رژيم يبوست گرفتم و تا چند سال درگيرش بودم. خودمو لعنت ميكردم بخاطر اون رژيم انقدر زجر كشيدم!

گذشت و پارسال يه دوره كتوژنيك گرفتم به مدت شش هفته. تو همون هفته اول سه كيلو كم كردم و در آخر شش هفته ٩ كيلو. بعدش خورد به تولد دخترم و از رژيم دراومدم. ولي با اينكه عادي غذا ميخوردم و بستني و كرب و همه چيز ولي وزنم ديگه برنگشت. اين تجربه من بود 

قرص ضرر داره، دکتر بهت داده؟ و اینکه در طولانی مدت جواب میده ولی این رژیم ۱۵ روزه است و ۸ تا ۱۰ کی ...

نه بابا خودم گرفتم ۵ روزه با اینکه همش شاید ۵۰۰ کالری بخورم یک ساعتم پیاده روبدارم ۱/۵ کم کردم 

برم یه سرچ کنم ببینم چجوریه