2777
2789
عنوان

متخصص نوزادن در کرج

1552 بازدید | 18 پست

سلامودوستای عزیز.بچه مو نیخام ببرم پیش متخصص نوزادان کسی دکتر خوب میشناسه دکتر اکرم نعمتی دکتر بچه  خودتون یا اطرافیانتون بوده.

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر مهدی نیکجو من بچه هامو از نوزادی میبرم 

برخوردش بادمریض چطوره.این دکتره که میبرم زورش میاد جواب سوال ادمو بده

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
برخوردش بادمریض چطوره.این دکتره که میبرم زورش میاد جواب سوال ادمو بده

عالیییی و پر حوصله کلی توضیح میده بچه رو‌ خیلی معاینه میکنه بچه های من عاشقشن 

خدایی با یه نسخه همیشه خوب شدن

عالیییی و پر حوصله کلی توضیح میده بچه رو‌ خیلی معاینه میکنه بچه های من عاشقشن  خدایی با یه نسخ ...

ببخشید دوباره مزاحمت میشم بچه م پسره علاوه بر مشگلی که داره میخام ختنه شم کنم تجربه این موردم پیشش داستید

ببخشید دوباره مزاحمت میشم بچه م پسره علاوه بر مشگلی که داره میخام ختنه شم کنم تجربه این موردم پیشش د ...

ایشون ختنه نمیکنن ولی برای ختنه بردم بیمارستان مریم رییس بیمارستان فوق تخصص جراحی کودکان ختنه کردن پسرمو پنج روزه حلقه اش افتاد خیلی راضی بودم

دکتر صلاح الدین دلشاد

ایشون ختنه نمیکنن ولی برای ختنه بردم بیمارستان مریم رییس بیمارستان فوق تخصص جراحی کودکان ختنه کردن پ ...

یه دنیا ممنون

خواهش میکنم عزیزم

عذر میخام.این دکتر نیک جو رو چجوری باید نوبت بگیریم از صبح هر چی زنگ مبزنم کسی ج نمیده ظاهرن نوبت دهی اینترنتب هم ندارن

عذر میخام.این دکتر نیک جو رو چجوری باید نوبت بگیریم از صبح هر چی زنگ مبزنم کسی ج نمیده ظاهرن نوبت ده ...

باید صبح زود حضوری برید اسم بنویسید چون شلوغه اگر برای همون روز نوبت بخوایید بین مریض میفرستن.

نوبت معمولی بخوای بگیری حداقل سه ماه طول می‌کشه

یکم بار اول ممکنه سخت باشه

ولی دکتر بچه رو معاینه‌ کنه دارو بنویسه خودش مثلا اگر بگه پانزده روز دیگه بیا منشی وقت میده برای پانزده روز بعد

ولی دکتر خیلی با اخلاق و کار بلدی هست مطمعنم پشیمون نمیشید