2777
2789
عنوان

خنده م میاد 😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
مرسی فداتشم گزارشم بدین اجرتون باامام حسین😂⁦❤️⁩

باش گلم😘

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
باش گلم😘

⁦❤️⁩😍😘

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاپیک قفل شد نشد نظرم و بگم ب شما

همون کامنتی ک من برا شما گذاشتم و گفتم خوشحالم ک ب این سطح فکر ررسیدید ک هرکس میتونه دین خودش و داشته باشه،چندین نفر منو ریپلای زدن ک تو کافری و برو و این حرفا چیه بی دین و...، ولی من ب عنوان ی مسلمان خیلی زیاد ب امثال شما افتخار میکنم و خاهش میکنم بخاطر چند نفر تند رو عقایدتون نسبت ب مقدسات شیعه رو کنار نگذارید

عزیزم تاپیک قفل شد نشد نظرم و بگم ب شما همون کامنتی ک من برا شما گذاشتم و گفتم خوشحالم ک ب این سطح ...

فدات بشم عزیزم..واقعامن عاشق مذهب شیعه هستم دلیل براین نمیشه عقایدم رو زیردابگذارم چون واقعاخدادوسم داره ومن حسش کردم اما با امثال اون خانوم که هرچی بهم گفت من دلم شکست واون به من میگه علی الهی درصورتیکه نمی‌دونم اصلا چی هست این مذهب واقعادلم شکست وپیش خداشکایتش کردم امیدوارم خدا جوابمو بده

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
فدات بشم عزیزم..واقعامن عاشق مذهب شیعه هستم دلیل براین نمیشه عقایدم رو زیردابگذارم چون واقعاخدادوسم ...

اینا یک سری آدم احمق تند روهستن ک فقط وجهه دین و خراب میکنن خدا بهشون عقل بده

اینا یک سری آدم احمق تند روهستن ک فقط وجهه دین و خراب میکنن خدا بهشون عقل بده

خیلی خوشحالم همچین آدمایی مثل شمابافرهنگو باشعور وجود داره😘💚⁦❤️⁩

اون خانم میگ ک شما امام علی رو خدا میدونید و برا همین با لحن تند با شما صحبت کرده

اصلا شمابگین من کافرشایدقسم خدابخورم باورنکنین بگین شایداین کافرباشه..ولی بجووون مادرم بجون عزیزام نه ولی الهیم نه ازهمچبن مذهبی آگاهم وخدا برای اونی که تنهاحضرت علی رو خدامیدونه نسازه...باورتون شدحالا؟

من حرف شما رو قبول دارم عزیزم،گفتم ک اون خانم بشدت تند رو بودن حتی ب من گفت کافری چون گفتی باید ب اد ...

میشه اینو توتاپیک جدیدم بگین که به من گفت کافر آخه باور ندارن بقیه

ندیدم تاپیکی،تعطیل شد؟

ن دارمش همین تاپیکی که زدم نمیبخشمت..میشه بگین اونجا 🙏💋

خودت تگم کن چرا نمی بینم من چنین تاپیکی

یه لحظه وایساآجی جون شاید بلایی سرش آوردن