2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 42 پست
مبارکت باشه  عزیزم فردا  برو ازمایش  هم حتما  بده

اصلا باور نمیشه دکترم بهم سینال اف لتروزول دوفاستون تاموکسیفن و و داده بود ماه بعد بخورم یعنی میشههههه خدایا

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
مامان شدی مبارکه دیگه هم نبینم تایپک بزنیا صبح بزو ازمایش خیال راحت

بغض گلومو گرفته خدایا من چ مامان شده باشم چ نشده باشم  دامن همه منتظرا رو سبز کن خدایا هیچکسو منتظر نذار

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بغض گلومو گرفته خدایا من چ مامان شده باشم چ نشده باشم  دامن همه منتظرا رو سبز کن خدایا هیچکسو م ...

فقط اگه لکه بینی داشتی به دکتر بگو

دارو داد مرتب مصرف کن

مواظب خودت باش

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
فقط اگه لکه بینی داشتی به دکتر بگو دارو داد مرتب مصرف کن مواظب خودت باش

نه فقط،سینه درد دارم و گاهی درد پریودی میاد میره یازده روز گذشته پریودامم نامنظم فقط جالبه دو ماهه سروقت شدم بدون دارو

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
نه فقط،سینه درد دارم و گاهی درد پریودی میاد میره یازده روز گذشته پریودامم نامنظم فقط جالبه دو ماهه س ...

علایم پریودی و بارداری مثل همه

زودتر ازمایش بده برو زیر نظر دکتر

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
وای چه مثبت خوشرنگی😍😍😍 ان شاءالله به دل خوش وسلامتی نی نی رو بغل بگیری😄 برای منم دعا کن که این م ...

الان بگم میزنن منو خانوما  باورم نمیشه اصلا اخه

چ مامان شده باشم چ نه الهییییییی ک همه منتظرا جواب بگیرن بزووودی شما همممممم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

عزیزم شک نکن بارداری 😍مبارکت باشه❤حسمم میگه پسره

بی بی چک من از این کمرنگتر بود مثبت بود

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
بغض گلومو گرفته خدایا من چ مامان شده باشم چ نشده باشم  دامن همه منتظرا رو سبز کن خدایا هیچکسو م ...

منم پنج ماه منتظرم خسته شدم 

خودت حس کردی بارداری؟

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
عزیزم شک نکن بارداری 😍مبارکت باشه❤حسمم میگه پسره بی بی چک من از این کمرنگتر بود مثبت بود

وای اخه تنبلی دارم بااااااورم نمیشه حس،ششم دارین مگه؟😍😍

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
منم پنج ماه منتظرم خسته شدم  خودت حس کردی بارداری؟

الهی الهی الهی زود مامان شی من ده ماهه اقدامم خوندی دیگه ک تنبلی دارم

نه حس ندارم فقط بیس روز پیش ساعت شش صبح شوهرمو بیدار کردم گفتم من انگور میخام😂

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
الهی الهی الهی زود مامان شی من ده ماهه اقدامم خوندی دیگه ک تنبلی دارم نه حس ندارم فقط بیس روز پیش س ...

من سینه هام از روزی ک اقدام کردم از درد داره میترکه همیشه قبل پری درد دارم خیلی😭😭😭

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره