2777
2789

سلام دوستان

بنظر شما گاز رومیزی بهتره یا گاز فردار؟

اگه رومیزی خریدم، آون توستر بگیرم یا فر توکار؟

سولاردم گرفته م چند وقت پیش

خدا جونم شکرت

گاز فردار 

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاز فردار از برند خیلی خوب بخر 

چون ما هر سری گازفر دار خریدیم فرش خراب شده 

آون تستر خوبه فقط کوچیکه اگه تعدادتون زیاده یکم دردسر میشه برات 

درمورد فر تو کار  اطلاعی ندارم

عروسیت کی هس?

قرار بود مرداد باشه عزیزم ک بخاطر کرونا نگرفتیم

چند وقت دیگه اگه خدا بخواد زندگی مونو شروع میکنیم اگه تا  سال بعد کرونا رفت، عروسی میگیریم اما فقط با نزدیکان

خدا جونم شکرت
قرار بود مرداد باشه عزیزم ک بخاطر کرونا نگرفتیم چند وقت دیگه اگه خدا بخواد زندگی مونو شروع میکنیم ا ...

خداروشکر خوشبخت بشی گاز فردار خوبه

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....