من انجام دادم بالاش خوبه ولی پایینش یه مقدار زود کمرنگ شد، ولی خیلی خوبه اینقدر راحتم همیشه مرتبم😊 ابروهامم میکرو کردم دیگه هیچوقت ارایش نمیکنم، البته باید ترمیم میرفتم فعلا نرفتم
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همیشه خط چشم لازمم میخوام بدونم انجام بدم پشیمون نمیشم بعدش
نه اتفاقا میگم کاش زودتر انجام داده بودم چون خیلی راحت شدم، ابروهامم زدم اینقدر خوبه اصلا ترمیم نرفتم هنوز مال خرداده
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
اونقدر تابلو نیست خیلی طبیعیه، مقدارش بستگی به خودت داره من اول گفتم کم باشه بعد که دیدم چقدر قشنگ شد گفتم یکم کشیده ترش کن، ولی خیلی طبیعیه هیچکس متوجه نمیشه
من دوسال پیش هاشور ابرو انجام دادم که کلا قرمز شد مواد بدی ارایشگرم استفاده کردم مجبور شدم روش سایه ...
جای خوب و مطمئن برو