2777
2789
عنوان

بیاین راه‌حل بدین😑

114 بازدید | 8 پست

من به‌تازگی طلاق گرفتم، حوصله هیچ کسو ندارم، دوست دارم یه مدت تنها باشم با خودم خلوت کنم،، حالا تو این اوضاع کرونا مامان بابام گیر دادن که بریم شهرستان به فامیل سر بزنیم، اصرار دارن که تو هم باید باهامون بیای..

چیکار کنم ولم کنن؟؟😐 بخدا خیلی سخته الان برم اونجا یکی استرس کرونا رو دارم یکی هم‌اینکه حوصله چرت‌و پرت گفتنای فامیل در مورد جداییم رو ندارم..

نمدونم چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که بیشرف انقده اذیتت کرد مهریتو اصلا نبخش تا قرون اخر بگیر.البته اگه به خاطر طلاق نبخشیده باشی.این طور مردهارو باید چزوند

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج