2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدارک خاصی لازم نداره میری دادخواست میدی،احضار میشید علت طلاق ومطرح میکنید بررسی میکنن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

واسه چی میخوای اجرابزاری.اگه میخوای شوهرتوادم کنی برونفقه توبزاراجراالبته اگه میخوای زندگی کنی.نفقه ازمهریه سنگین تره واسه ادم کردنه شوهر

نی نی یارعزیزم لطفامنوحذف کن..تاپیکاموپاک کن.خواهش میکنم ممنون
اره میخوام ادمش کنم قصدم طلاق نیست

بازم بایه وکیل مشورت کن ولی من یبارطلاق گرفتم.مهریه خیلی بدودبدوداره بایدبه اندازه پوله مهریه توجیبت باشه تابتونی به جایی برسی اونم بعدازچندماه ولی نفقه اونم کیفری شکایت کنی سریع جواب میده قانون به نفقه خیلی اهمیت میده.من اونموقع نمیدونستم وقتی پولم تمومشددیگه نتونستم ادامه بدم واسه مهریه اعصابم خراب شدطلاق گرفتم دیگه اونموقع ازشوهرم خیلی دورشده بودم بهم خیانتم کرده بود

نی نی یارعزیزم لطفامنوحذف کن..تاپیکاموپاک کن.خواهش میکنم ممنون
خب یعنی شناسنامه یا کارت ملی یا سند ازدواج نیاز نیست ببری واس درخواست مهریه؟

چرا این مدارک که لازمه میری اونجا برات دادخواست طلاق صادر میکنن مهریه رو هم به اجرامیذارن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت