سلام دوستان خوش اومدین .ازخودتون بگین چندسالتونه و اینکه تصمیتون برای بارداری با داشتن بچه دوساله قطعیه؟ چون من خودم هنوز نمیدونم چه تصمیمی بگیرم
خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
من تو فکرشم هنوز مطمئن نیستم چون استرلحت مطلقی هستم بچمو چکار کنم؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من ۱۹ ماهگی پسرم باردار شدم خواسته ، نزدیک ۵۰ روزه زایمان کردم
عزیزم بسلامتی .سخت هس ولی خوبه .بنظرم مزایاش بیشتره .بستگی به خوده آدم داره.من دوس دارم شوهرمم بیشتر .به دو دلیل میخایم دومی زود بیاریم ان شاءالله یکی اینکه سن هر دومون بالاس و اینکه بچه م تنهاس همبازی نیاز داره گرچه سخته ولی بهترین کاره اما میترسم نکنه بعد تو کاری که کردم بمونم😑
خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
من تو فکرشم هنوز مطمئن نیستم چون استرلحت مطلقی هستم بچمو چکار کنم؟
من بالاتر گفتم دلایلمو اما بلاتکلیفی ش ذهنمو درگیر کرده.آخه آدم نمیدونه دومی رو میتونه سریع باردار بشه یا طول میکشه. دیدی بعضیا دومی رو دیر گیرشون میاد؟بهش میگن نازایی ثانویه .من میگم اقدام بکنم دیگه توکل بخدا آیاعالم همون اولبار بگیره یا ممکنه چند ماه طول بکشه
من الان بچم۲سالو۲ماهشه ۳ماهه باردارم. خوبه.😉 بچمم ازپوشک گرفتم💪
آقا خوشبحالت به ما هم بگو چیکا کردی 😁 .خودت خاستی یا ناخواسته بود دومی رو ؟
من دخترم دو ساله و نیمشه و دیگه غلط کنم بچه دار بشم،خیلی سخته شما چطوری دوباره حامله میشین؟؟😬
من فقط بخاطر بچه م چون گناه داره. آدم خسته میشه ها ولی آینده رو ببین .نمیدونم ممکنه بارداری سختی داشتی شایدم بچه داری سختی داشتی ولی دوس داری بچه ت بخاطر تک بودن احساس تنهایی داشته باشه
عزیزم میشه از تجربت بگی که چطور از پوشک گرفتی و چقدر طول کشید؟
یه مدت چندساعت پوشک نمیکردم بعد بقیه روز پوشکش میکردم.یه خانومی گف بچه دچار دوگانگی میشه یاپوشک کن یانکن.منم بازش کردم کامل.هفته اول یکم سخت بود فقط بعد جیششو میگه ولی شماره ۲ رو هی میگه میریم دسشویی میگه نیست.انتظار داره زود بیاد اونم 😂
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
آقا خوشبحالت به ما هم بگو چیکا کردی 😁 .خودت خاستی یا ناخواسته بود دومی رو ؟
نه خودم خواستم.ببین بچه آمادگیشوداره یانه.اگه نداشته باشه دوتاتون روح و روانتون به هم میریزه.
مثلا شب خیس نکنه جاشو
بدونه جیش چیه که البته وقتی شروع کنی یادمیگیره.رو فرشات حساس نباشی که چنباردسشویی کردروش دعوانکنی