2777
2789
اره عزیزم امکانش هست

اخه میگن باردار ک میشی ادرارت تیره میشه..منم ادرارم تیرس شکمم سمت چپ بشدت درد میگیره گاهی..پای چپمم درد میگیره گاهی..وختی زیاد بشینم یا کاری کنم درد میگیر.ضعف میکنم یدفع چشام سیاهی میره..اطراف نافم سمت چپ سفت شده دست ک میزنم یکم فشار میدم درد میگیره..سینم بزرگ شده نوکش سفت مییشه یدفع تیره شده نوکش..دردهم میگیره اینا اگ علاعمش نیس پس چ دردی دارم من؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن باردار ک میشی ادرارت تیره میشه..منم ادرارم تیرس شکمم سمت چپ بشدت درد میگیره گاهی..پای چپمم ...

ممکنه سندرم قبل از قائدگی باشه

زیاد درگیر علائم نشو

بذار ۲ یا سه روز دیگه بی بی چک بزن

ان شا ال.. که بارداری 

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
ممکنه سندرم قبل از قائدگی باشه زیاد درگیر علائم نشو بذار ۲ یا سه روز دیگه بی بی چک بزن ان شا ال.. ...

از روز ١۵ پریود قبلیم داشتم دیگ الان کمتر شده الان ک میخام پری بشم وختمه کمتر شده اون علاعما

بی بی نزدی؟

تنبلی تخمدان دارم این ماهم از شانسم بدجور سرماخوردم  دارو مصرف کردم فک کنم اگه بچه بود الان سقط میشد اویشن اینا دم کردم خوردم 

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍
تنبلی تخمدان دارم این ماهم از شانسم بدجور سرماخوردم  دارو مصرف کردم فک کنم اگه بچه بود الان سقط ...

دوفاستون مصرف نکردی مگه؟زیر نطر دکتری؟من دوفا خوردم اون ماهذ٣٠تا دونه بعد از سه رو پری شدم الان این ماه ٢٠ دونه خوردم الان چارروزه قرصا تموم کردم ولی نشدم نمیدونم تا کی بایدمنتظر باشم

دوفاستون مصرف نکردی مگه؟زیر نطر دکتری؟من دوفا خوردم اون ماهذ٣٠تا دونه بعد از سه رو پری شدم الان این ...

نه دکترم گفت ۶ ماه همینجوری اقدام کن اگه نشدی قرص مینویسم

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍