2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم چکار کنم

618 بازدید | 29 پست

سلام 

دوستان من خییییبلی لاغرم چکار کنم دلم میخواد چاق شم قدم۱۶۷ وزنم۴۵ چکار کنم واقعا خسته شدم دیگه ی راهی بگین که سریع چاق بشم ممنون

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

فقط بخور، روزی چندوعده غذا و خوراکیای خوشمزه😆 میوه  وابمیوه هم زیادمصرف کن 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروگیاهی پودر چاقی بگیر 

از داروخانه پودر دینه بگیر خوبه

ریزه خوری زیاد بکن خودتو گشنه نگه ندار 

شیرینی جات بخور بعد غذات 

عرق یونجه هم‌خوبه 

منم‌ی زمانی با همین قد و وزن شما بودم خیلی بد بود رفتم‌دکتر تغذیه ی شربت اشتها داد کمی بهتر شدم ولی ب مرور زمان و چیزایی ک گفتم‌ الان خوبم 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
اشتها هم ندارم نمیتونم اصلا غذا بخورم

خب پ چجوری میخوای چاق شی😁؟ ب زور بخور هرچی ک میلت میکشه  و اشتهاتو تحریک میکنه. مثلا ببین غذاتو با چی  دوسداری زیتون ماست موسیر ترشی، کاهو باسس😋 تو طول روز واسه خودت کیک درست کن با شیرموز خامه بخور . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ای گفتی منم از لاغری میرنجم قد 164 وزن 39 چیکار کنم 

😓😓😓😓😓 برو دکتر تو وضعت خطرناکه .