2777
2789
عنوان

پسرم یکسالشه یه دونه دندون داره

628 بازدید | 22 پست

بچه ها کسی بوده بچش اینجوری باشه نه ماهگی یه دندون درآورد پایین هنوز بقیش درنیومده اما چندروزه بهونه گیر شده البته تب و اسهالم داشت که خوب شده لثه های بالاشم متورمه آیا میخواد دربیاد پس چرا درنمیاد انقدرم لاغر شده بچم دوماهه وزن نگرفته هیچی هم درست حسابی نمیخوره انقدر توپولی بود قبلا چیکارنم

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای نگو این دندونا دمار از روزگار هم بچه هم مامان بچه در میارن....من دخترم یکسال یکماه اس...چند روز پس اسهال شد فکر کنم ۱۲ روز اسهال بود چیزیم نمیخورد....من فقط مایعات زیاد میدادم..مخصوصا آب سیب 

پسر من نه ماهگی ۴تا دراورد😐

آره یکی از دوستام که از ۳ماه و نیمگی فکرکنم بچش دندوناش درومد فرق میکنن بچه ها ولی نمیدونم‌چرا یه دندونی موند🤣

سلام مامانا این یه برنامست که همه مامانای بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن هستم ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین..قسمت داستانو لالاییوونمودار رشدو...هم داره

من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

واای نگو این دندونا دمار از روزگار هم بچه هم مامان بچه در میارن....من دخترم یکسال یکماه اس...چند روز ...

آره به خدا این بی اشتهایی و بهونه گیریش مخصوصا

پسرم تو۱۱ماهگی تازه دندون دراوردوقتی بردمش دکتردکترگفت اصلابه توربطی نداره کی دربیادشایددوست داره دیردربیاره کاریت نباشه توتولدش فقط دوتاازپایین دندون داشت تادوسالگیش شدن ۱۲تابعددوسالگیش ۴تاش دراورد

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
سلام مامانا این یه برنامست که همه مامانای بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن هستم ومیتونین با ماماناشون ص ...

آره دارم اپلیکیشن گهواره رو خیلی خوبه اما نی نی سایتیا باحالترن😍