2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکاسی فرمالیته عزیزدلم عروسی نمیخام بگیرم، بجاش میخام لباس سفید بپوشم و عکس بگیرم😊

بهترین کارو میکنی

منم از عروسی خوشم نمیاد

۴۰۰ تا غریبه حمع شن بخورن در برن که چی بشه والا

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بهترین کارو میکنی منم از عروسی خوشم نمیاد ۴۰۰ تا غریبه حمع شن بخورن در برن که چی بشه والا

آره اینکه صد درصد، 

تو این موقعیتم نمیشد اصلا، گفتم خدایی نکرده یکی مریض بشه من و همسرم مدیون‌ش میشیم... 

خوبه کارش عزیزم؟ شما راضی عی؟ 

عزیزم من اونجا عروس نشدم ماه نیلا شدم واقعا الان حرف اولو تو بابل صدف میزنه فک کن تو دوره کرونا البته قبل اینکه تالار بسته بشه کاملا ،روزی ۲۰تا عروس داشت اونم از همه جایه مازندران و از تک تک عروساش تواینستا عکس میزاشت وهمه متفاوت و زیبا بودن خوبیش اینه خود صدف خودش میکاپ انجام میده 😁آدرس پیجشو میزارم برات هنگامه و ماه نیلا هم خوبن اما صدف یه چیز دیگست

عزیزم من اونجا عروس نشدم ماه نیلا شدم واقعا الان حرف اولو تو بابل صدف میزنه فک کن تو دوره کرونا البت ...

چقدر خوووب😍😍چقدر عالیه کارش اینجوری ک میگی

برام پیج 3تاشونو بزار

مرسی عزیزززمم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام گُل😍😁

خوشبخت بشی عزیزم بهترین کار میکنی گرفتن مراسم تو این شرایط واقعا خیلی بده من خودم ۷ ساله عروسی کردم یه عروسی پرخرج ولی کاش فقط عکس میگرفتم چیه واقعا

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹