2777
2789
سلام دوستان 

دخترایی که جویای کار هستین 

شرکت کروز نیرو استخدام میکنه 

(شرکت کروز کارش تولید قطعات خودرو هست و ۱۲ هزار پرسنل داره )

شرایطش هم ، مجرد بودن(متاهل نبودن ) و ۳۲ سال به پایین

تهران - کیلومتر 11 جاده مخصوص کرج

کد پستی : 13411-13998

تلفن : 70 40 90 44 021

فکس : 24 47 90 44 021

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرامتاهل نباشن؟؟نکنه میلوله

چون ممکنه کارش شیفتی باشه و خانم متاهل شیفت وانمیسته

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بعضیا همچین میگن مجرد و فلان یا ظاهری اراسته و روابط عمومی بالا ادم حالش بهم میخوره....اگه روشون میش ...

اینجا اونجوری نیست

کار تو کارخونه ست همه هم خانم هستن

فک کنم بخاطر ساعت کاری و اضافه کاری های اجباری میگن مجرد باشه

چون متاهل به هرحال محدودیت داره

بعضیا همچین میگن مجرد و فلان یا ظاهری اراسته و روابط عمومی بالا ادم حالش بهم میخوره....اگه روشون میش ...

گاهی پیش میاد کارش شیفتی باشه ، معمولا خانم های متاهل شیفت نمیمونن 

ضمن اینکه من چون خودم دلم میخواست شاغل شم این تاپیک و زدم اونایی که مثل من بودن ، اگه دوست داشتن بیان فرم پر کنن

اینجا اونجوری نیست کار تو کارخونه ست همه هم خانم هستن فک کنم بخاطر ساعت کاری و اضافه کاری های اجبا ...

اینجارو نگفتم عزیزم...کلا ی سری اگهی هارو گفتم مخصوصا برای منشی و حسابدار

حقوقش چجوریه؟؟

من خودم امروز اومدم برای استخدام نمیدونم 

فکر کنم بین ۲ تا ۳ میلیون

پایه حقوق یا با مزایا

دقیق نمیدونم 

فکر کنم کلا حدودای ۳ تومن باشه