2777
2789
عنوان

کمکم کنییییییین. دیگه کم آوردم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 41 پست
خوب چیکار کردین؟؟؟ یعنی از کجا میومدن؟؟؟

عزیزم یه سوراخ فاضلاب وسط پارکینگ بود ما هم هی پارکینگو خیس میکردیم سوسکا از اون سوراخ فاضلاب میومدن 

دیگه وقتی فهمیدیم با یه نایلون مشکی کاملا راه فاضلاب پارکینگو مسدود کردیم از اون به بعدم هیچ وقت پارکینگو نشستیم فقط طی میکشیدیم و‌جارو میکردیم 

عزیزم یه سوراخ فاضلاب وسط پارکینگ بود ما هم هی پارکینگو خیس میکردیم سوسکا از اون سوراخ فاضلاب میومدن ...

آهااااا.تو پارکینگتون میومدن؟؟؟

ما تو پارکینگمون پره هیچ کسم اقدامی نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آهااااا.تو پارکینگتون میومدن؟؟؟ ما تو پارکینگمون پره هیچ کسم اقدامی نمیکنه

اره تو پارکینگ میومدن ما اپارتمان نبودیم ویلایی بود خونه مون واسه همین خودمون دست به کار شدیم.

پس احتمالا مال شمام از پارکینگ میان 

هر شب دم در ورودی و پنجره هاتون از این اسپری بزنید بلکه نیان تو خونه

آهااااا.تو پارکینگتون میومدن؟؟؟ ما تو پارکینگمون پره هیچ کسم اقدامی نمیکنه

مال ما چند شب بود رفته بودیم اون خونه هر شب سوسک میومد رو صورت و دست و پای یکیمون راه میرفت خیلی چندش بودن خیلیم بزرگ‌بودن

منم از همین میترسم.آخه خودمون کابینت زدیم. باید چیکار کنم؟؟؟ تو کابیتارو سمپاشی کنم؟؟؟

اسپری کامن خیلی خوبه تعجبم میبینی

اره عزیزم همه رو اسپری کن و سم پاشی اینا یه منبعی دارن

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
مال ما چند شب بود رفته بودیم اون خونه هر شب سوسک میومد رو صورت و دست و پای یکیمون راه میرفت خیلی چند ...

وااااااای.منم یه هفته رفتم شهرستان وقتی برگشتم دیدم اینطوریه

وااااااای.منم یه هفته رفتم شهرستان وقتی برگشتم دیدم اینطوریه

خدا بهت صبر بده من وقتی کیکی چیزی میذاشتم کنار دستم موقع درس خوندن بخورم میدیدم سوسکه خیلی شیک میاد میخوره کیکو

یه بارم که اصلا یه مدل سوسک اومده بود الانم شبیهشو ندیدم وقتی بهش با دمپایی زدم کل اتاقو‌ بو برداشت انگاری راسو بود سوسک نبود 😣

کامن دارم.فقط تو کابیتا رو نزدم.فردا انشالله میزنم ممنون عزیزم😍😍😍

خواهش گلم حتما رفع میشه نگران نباش😘

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰