2777
2789
عنوان

پیشگیری و درمان کرونا

7064 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

با توجه به مبتلا شدن خودم و اطرافیان به بیماری کرونا و جواب گرفتن از راهکارهای خانم دکتر محمد پور تصمیم گرفتم که پیج اینستاش رو براتون بزارم ، مطمینم که شما هم زود زود خوب میشید . 

https://instagram.com/cancer.nutrition?

igshid=yli0bqvuuj9j

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

📌پیشگیری از ابتلا به کرونا :

۱- رعایت پرتکل بهداشتی

۲- منع تردد در مکان های شلوغ و سفرهای غیر ضروری

۳- مصرف ویتامین سی که با مکمل دیگری مانند کلسیم، ویتامین دی و زینک ترکیب نباشد به میزان روزانه هزار میلی گرم ( بهتر است در دو وعده پانصد میلی گرمی مصرف شود)

۴- مصرف لیکوپن بدون ترکیب با مکمل دیگری سه روز در هفته ( هزینه بالاست ) پس بهتره گوجه فرنگی را حرارت داده و بعد از هر وعده غذایی مصرف شود

۵- رزوراترول ( در ایران موجود نیست ) جایگزین : مکمل های روگرین ، گریپ سید و عصاره انگور که در ایران موجود است ( اگر هزینه برایتان بالاست ) انگور طبیعی قرمز و موویز مصرف کنید

۶- ان استیل سیستئین ( با توجه به کمیاب بودن بهتر است هفته ای دو -سه وعده یک عدد در نصف لیوان آب مصرف شود )

۷- هسپریدین قوی ترین مسدود کننده گیرنده کرونا ( مکمل اصلی ساخت امریکا و ایران نیست ) در ایران تنها قرص محتوی هسپریدین دافلون هست که خوب قیمت بالایی دارد پس میریم سراغ طبیعی ( پوسته سفید مرکبات: نارنج، پرتقال،لیمو و هرگونه مرکبات دیگر که پوسته سفید داشته باشد ) جدا میکنیم ، خشک و بعد پودر میکنیم و در چای ( نصف قاشق چای خوری ، کم بریزید تا تلخ نشود) اب میوه ، به عنوان چاشنی غذا و یا میتوان یک قاشق چای خوری کپسوله کرده میل کنید هسپریدین به حرارت مقام است پس نگران نباشید

۸- مصرف زرشک که بصورت طبیعی بهتر است مانند مویز در رژیم غذایی باشد

۹-لوتئولین ( مکملش در ایران موجود نیست ) طبیعی : مجموعه سیب، جعفری و کمی روغن زیتون ( قابل میکس می باشد )

۱۰-عدم استفاده اشتباه از مکمل ها بدون ازمایشات دقیق :مانند ویتامین دی و خانواده ویتامین ب و زینک

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

پیشگیری در خانم های باردار و کودکان چگونه است ؟

خانم های باردار : با توجه به اینکه خانم های باردار شرایط خاص خود را دارند بهتر است موارد زیر را به دقت رعایت کنند :

۱- رعایت کامل و سخت پرتکل های بهداشتی

۲-در جاهای شلوغ و پر تردد به هیچ وجه وارد نشوند

۳- خانم های باردار به دلیل شرایط بارداری ملزم به رعایت توصیه های متخصصین زنان هستند و در صورت تجویز مکمل توسط متخصص مربوطه  بایستی مصرف کنند زیرا برای رشد جنین لازم است لذا خودسرانه چیزی مصرف نکنند و حتما در چکاپ موارد کلسیم ، خانواده ویتامین ب ، دی چک شود که خدای نکرده فراتر از نیاز بدن شما نباشد

۴- ویتامین سی مانند بقیه افراد همان دوز هزار میلی گرم مجاز هستند ( بهتر است در دو وعده پانصد میلی گرمی مصرف شود ) میدونستید ویتامین سی باعث میشه بچه شما باهوش شود 👶🏻و خطر سقط جنین را کاهش می دهد

۵- سعی کنید بقیه مکمل ها مانند رزوراترول ، هسپریدین، لیکوپن را فقط از راه مواد طبیعی و با برنامه مصرف کنید ( خوردن میوه ها « انگور ، سیب و ....»، گوجه کبابی با غذا ) همه در حد نرمال

کودکان :

۱- رعایت پرتکل بهداشتی

۲- کودکان را در جاهای شلوغ نبرید

۳-مصرف ویتامین سی برای کودکان در مرحله اول بصورت طبیعی و با برنامه « زیاده روی نشود 📌خطر اسهال» و کمک از ویتامین سی جویدنی با دوز کم

۴- کودکانی که غذا میخورند لیکوپن و هسپریدین طبیعی بصورت گوجه کبابی و پوسته سفید مرکبات ان هم کم کنار غذا

۵- از مکمل های اشتباه در شرایط کرونا به حد خودداری کنید

۶- شیرخواران مصرف کلسیم بالایی دارند ( شیر مادر یا شیر خشک) اندازه نیاز بدنش جذب و مابقی دفع می شود به همین دلیل پروردگار شیر مادر را فاقد ویتامین دی قرار داد تا کلسیم اضافی جذب نشود و خطر ایجاد نشود ، و اما شیر مادر حاوی ویتامین سی است و این نیز قدرتی دیگر از پروردگار است که اینگونه سلامت شیرخوار را تضمین کند که میزان این ویتامین سی در شیر مادر بستگی به مصرف ویتامین سی مادر در زمان شیر دهی دارد که متاسفانه مادر کمتر اهمیت می دهد

ضامن سلامت خود و خانواده خود باشید

https://www.instagram.com/p/CDjSD1VjUpV/?igshid=n4gpgbsvhm8m

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط تزریق ویتامین سی

عدم ابتلا فرد به فاویسم (normal G6PD )

ویتامین سی میتواند منجر به کاهش قندخون و کاهش فشار خون شود

قبل از تزریق فشار چک کنید

قبل از تزریق غذا خورده باشید ( جهت جلوگیری از افت قند ناشی از ویتامین سی)

سرم مناسب تزریق سدیم کلراید ( در سرم های قندی ویتامین سی بی اثر است)

دوز مناسب یک گرم

زمان استفاده : در شرایط بیماری و یا افراد در معرض بار ویروس زیاد ( کادر درمان)

بقیه افراد مکمل خوراکی کافی می باشد و نیاز به تزریق نیست

خوراکی روزانه هزار میلی گرم در دو وعده پانصد میلی گرمی کافیست

الویت با بلعیدنی

جویدنی

جوشان ( جوشان میتواند در طولانی مدت منجر به ریفلاکس و مشکلات گوارشی شود ، پس قرص جوشان ویتامین سی آخرین انتخاب شما باشد )

با رعایت پروتکل بهداشتی و ویتامین سی و دیگر توصیه ها از خودتان مراقبت کنید

محققان هلندی هم اثر رزوراترول ( ماده موثره ای در انگور قرمز) در درمان کووید نوزده را تایید کردند ، محققان می گویند رزوراترول بطور مستقیم چرخه ویروس را مهار میکند ،

یادتون باشه رزوراترول با ویتامین سی فعال می شود

موویز و کشمش سیاه را در برنامه پیشگیری و درمانی خود قرار دهید

https://www.instagram.com/p/CHOhMq4HfIL/?igshid=y0jl8gkq129l

نمونه :

مراجعه مریضای بدحال به شدت زیاد شده و باید از دور راهنمایی کنم

دکتر قبول میکنه پرستار اجرا نمیکنه

رئیس بیمارستان قبول میکنه پزشک قبول نمیکنه

خلاصه فعلا همراه بیماران به زور دارن پزشکان راضی میکنن بیمارشون پرتکل درمانی منو بگیرن و خدارو شکر مریضی که به خانوادش گفتن بیاین وداع ، سی تی اسکن پیروز خبر از بازگشت یک سمت ریه رو داد ( هر دو ریه سفید اکسیژن ۳۵) در پرتکل درمانی

ویتامین دی، زینک بود ، با دعوا پزشک قبول کرد حذف کنه و حالا با گرفتن روزانه هشت گرم ویتامین سی تزریقی فعلا مریض ده روز پیش که گفته بودن میمیره با همین ویتامین سی و دوتا از مکمل های خودم زنده نگهش داشتین ، آرزوندم که اقای پنجاه ساله از دست نره ، فعلا اکسیژن به نود رسیده

نکته : این بیمار چند روز اول هم ویتامین سی تزریقی یک امپول گرفتن در سرم دکستروز ( قندی- نمکی) بارها بهتون گفتم تنها سرم برای ویتامین سی فقط سدیم کلراید هست ( فشار بالاها سرم هاف سالین ، فشار پایین ها سرم نه دهم درصد اونم دویست یا سیصد سی سی ) سرم قندی و دکستروز مانع جذب ویتامین سی می شود

خلاصه این روزها کیلومترها با تهران فاصله دارم ولی باید از راه دور مریضای تهرانی هم مراقب باشم

و این استرس منو بیشتر میکنه وقتی نمیدونی چطور دارن پرتکل درمانیت اجرا میکنن 😔

به شدت این روزها خسته هستم 😭

https://www.instagram.com/p/CGw8vgoH0N-/?igshid=136lbj7bhz84x