2777
2789

کسی شرابطشو میدونه ؟باید جریمه پرداخت بشه ؟من شنیدم باید تعهد بدی که سال بعد حتما دولتی قبول شی وگرنه باید جریمه بدی درسته ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم انصراف داد بعد رفت ازاد😕نمیدونم بازم بشه بری دولتی

فک کنم جریمه میخواد حتما

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نمیشه من مامایی ام و میخوام برم پزشکی برا همین باید دوباره کنکور بدم  🤦‍♀️

وای انصراف ندههه.مامایی رو کامل بخون .بعد برا پزشکی اگه شرکت کنی یکسری واحدات با پزشکی مطابقت داره.اونارو حذف میکنن برات

وای انصراف ندههه.مامایی رو کامل بخون .بعد برا پزشکی اگه شرکت کنی یکسری واحدات با پزشکی مطابقت داره.ا ...

اخه اون ازمونش به نسبت خیلی سخت تر از کنکوره ...بعدم میترسم اون ازمونو قبول نشم ☹️