2777
2789

کسی شرابطشو میدونه ؟باید جریمه پرداخت بشه ؟من شنیدم باید تعهد بدی که سال بعد حتما دولتی قبول شی وگرنه باید جریمه بدی درسته ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم انصراف داد بعد رفت ازاد😕نمیدونم بازم بشه بری دولتی

فک کنم جریمه میخواد حتما

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نمیشه من مامایی ام و میخوام برم پزشکی برا همین باید دوباره کنکور بدم  🤦‍♀️

وای انصراف ندههه.مامایی رو کامل بخون .بعد برا پزشکی اگه شرکت کنی یکسری واحدات با پزشکی مطابقت داره.اونارو حذف میکنن برات

وای انصراف ندههه.مامایی رو کامل بخون .بعد برا پزشکی اگه شرکت کنی یکسری واحدات با پزشکی مطابقت داره.ا ...

اخه اون ازمونش به نسبت خیلی سخت تر از کنکوره ...بعدم میترسم اون ازمونو قبول نشم ☹️