2777
2789
عنوان

نظرسنجی بورس

162 بازدید | 19 پست

150گرم طلا دارم شوهرم میگه بفروشیم بزاریم تو بورس تا زیاد بشه باهاش خونه بخریم شما باشین چیکار میکنین؟ 

تعداد رای : 17
نظرسنجی
اره موافقم
5
29%
ن اشتباهه
11
64%
بورس ب درد نمیخوره
1
5%
نظری ندارم
0
0%

عزیزم اول خووووبببب فوت وفنش رویادبگیریدبعدبا۱۰ملیون یکم دست گرمی جلوبریدبعد 

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
عزیزم اول خووووبببب فوت وفنش رویادبگیریدبعدبا۱۰ملیون یکم دست گرمی جلوبریدبعد 

فعلا 5تومن داریم خودمون زیادوارد نیستیم اما دوستای شوهرم خیلی واردن و واقعا هم سود کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا 5تومن داریم خودمون زیادوارد نیستیم اما دوستای شوهرم خیلی واردن و واقعا هم سود کردن

دوستای شوهرت وول کن روحساب کسی نمیشه توبورس واردشد اصلااااا 

من باشم حتی نمیگم به کسی 

خودت بایدیادبگیری تابتونی خوب پیشرفت کنی 

اونقدرام سخت وپیچیده نیس

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
به کم قانع باشید،اول از 5میلیون شروع کنید که فوت و فن دستتون بیاد،ولی هرگز طلاهاتو نفروش

منم همین رو میگم کل سرمایه زندگی ما همین چن تا تیکه طلاس ک اگه بره دیگه صفر میشیم

منم همین رو میگم کل سرمایه زندگی ما همین چن تا تیکه طلاس ک اگه بره دیگه صفر میشیم

برای بورس باید یه پول اضافی داشته باشید،چون ریسکه،اگه کد بورسی دارید ماه آینده صندوق دارا هستش،از دوستای شوهرت بپرسی شاید بدونن،تقریبا 5تومنه بخرید سودش خوبه

اشتباهه بورس فقط تا بهمن ماه رو پاس از من گفتن بود

بورس الان ۴۰ساله روپاست همیشه سودده بوده 

حرفتون بی پایه است 

مگرینکه جنگی چیزی بشه 

نواسانات همیشه هست اما تونگاه دوساله بهترین کاره

بورس الان ۴۰ساله روپاست همیشه سودده بوده  حرفتون بی پایه است  مگرینکه جنگی چیزی بشه  ...

درسته ولی امسال بیشترین سود رو داده،بعدشم رئیس جمهور که عوض بشه معلوم نی وضعیت بورس چی میشه احتمال داره که تا مدتی سقوط کنه،این خانم میخواد طلاشو بزاره که تو این مدت سود ببره،ولی بااین اوضاع معلوم نیست چی میشه ممکنه اون سهامی که میخره ارزون بشه،الان بورس خیلی از کشور ها حالت افت داشتن بجز ایران و ونزوئلا که تحریمن،بودجه کشور افتاده رو بورس،برای همین ریسکه

درسته ولی امسال بیشترین سود رو داده،بعدشم رئیس جمهور که عوض بشه معلوم نی وضعیت بورس چی میشه احتمال د ...

عزیزم توکشورهمیشه اتفاقاتی بوده 

اگربرن مطالعه کنن اولین چیزی که یادمی گیرن اینه که بورس برای سرمایه گذاری بلندمدته 

نه ۱دویاسه ماه 

هراتفاقی تغییر رئیس جمهورهرچی باشه بعددوسه ماه حله بورس رودوساله ببندی فوق العاده وعالیه

من مدتهاست تواین کارم 

باپنج ملیون شروع کردم 

الان چندییییین برابره 

توبدترین شرایطم بودم