2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرتقال پرت کردم بخوره تو صورت دوستم خورد به ننش😂

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
پرتقال پرت کردم بخوره تو صورت دوستم خورد به ننش😂

نکشتت ننش؟🤣🤣🤣🤣🤣

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
نکشتت ننش؟🤣🤣🤣🤣🤣

چون غیر منتظره بود مامانش پهن زمین شد ندید منم رفتم الکی شلوغ کردم گفتم وای خاله چی شد وای پرتقال از کجا اومد که دوستم زد پس کلم گفت از آسمون اومد لابد😏 بعدم عین اسب خندید منم محل جرم رو ترک کردم

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
چون غیر منتظره بود مامانش پهن زمین شد ندید منم رفتم الکی شلوغ کردم گفتم وای خاله چی شد وای پرتقال از ...

خخخخ خیلی فیلمی،دمت گرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
وای فقط امضات😂

😎😎😂

خخخخ خیلی فیلمی،دمت گرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همیشه بخندی😂😂💓

همیشه بخندی😂😂💓

فدات شم همچنین ،روحمو شادکردی😁😍😘