الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا این کاناله مربوط به مشهده بعد نسبت به بقیه کانالا ارزونتر میفروشه
عزیزم پوستت حیفه
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خدا کنه واسه منم تاثیر بزاره لک ندارم فقط پوستم چند درجه روشن شه خودم گندمی ام
عزیزم هرماه پوستت روپاک کن سه درجه روشن ترمیشه
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
بچه ها استفاده نکنید من شش ماه استفاده کردم صورتم شد سفید و صاف .هر کی منو میدید بهم خیره میشد میگفت چکار کردی ولی بعدش پوستم نابود شد الان کلی کرم ضد لک استفاده میکنم .من که سرم کلاه رفت خواهر و زن داداشم استفاده کردند بعدش برگشت
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍