2777
2789
عنوان

کرم معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 36375 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا  این کاناله مربوط به مشهده  بعد نسبت به بقیه کانالا ارزونتر میفروشه

عزیزم پوستت حیفه 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
انگار سرشون و برداشتی ی سر دیگ گذاشتی د این صورتشون تغییر کرده 

خب پس چی میگن بعضیا

میگن موقتیه بعدش ک ترک کنی پوستو داغون میکنه ک😐 

چطوره؟

منم خیلی دوست دارم خب پوستم اینطوری شه ولی از طرفی میترسم داغون شه

خدا کنه واسه منم تاثیر بزاره  لک ندارم  فقط پوستم چند درجه روشن شه خودم گندمی ام

عزیزم هرماه پوستت روپاک کن سه درجه روشن ترمیشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
بنظرم همین اول به آخرش فک کن  ک آخرش مجبور نشی کلی خرج کنی  همین اول ی کرم خوب و با تحقی ...

خواهرم استفاده کرده 

گرونترین کرم ها رو هم خرید 

لایه بردار بودن پوستش نابود شد تازه اون خودش سفیده 

واسه ۴ تا لک کوچیک خرید

بچه ها استفاده نکنید من شش ماه استفاده کردم صورتم شد سفید و صاف .هر کی منو میدید بهم خیره میشد میگفت چکار کردی ولی بعدش پوستم نابود شد الان کلی کرم ضد لک استفاده میکنم  .من که سرم کلاه رفت خواهر و زن داداشم استفاده کردند بعدش برگشت

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
خب پس چی میگن بعضیا میگن موقتیه بعدش ک ترک کنی پوستو داغون میکنه ک😐  چطوره؟ منم خیلی دوست د ...

والا یکی از آشناها میگفت من س ساله استفاده میکنم میدونی مرحله داره مثلا چند ماه باید هروز بزنی بعد گذشت چند ماه ی هفته ی بار 

چکار کنم؟؟

عزیزم بروبگوموادپاکسازی برآرایشگاه میخوام بگیرآموزششوبزن نت چون نمیتونم بهت بگم بروآرایشگاه بااین وضعیت