2777
2789

چه کاری دوست دارین انجام بدم

ذکری

سوره ای

آیه ای

چه کاری خوش حالتون میکنه

میخوام اگه بتونم در حد توانم انجام بدم براتون

امروز عیده 

عیدتون مبارک

کار هر کیو انجام دادم لایکش میکنم

یاعلی#  

شما هم لطفا به نیت حاجت من دعا کنید یا صلوات بفرستین

اگه دعا کردین یا صلوات فرستادین لایک کنین. به نیت حاجتی که همین الان دوباره از امام علی علیه السلام هم خواستم انجام بشه

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من نادعلی بخون به نیت خوب شدن لکنت پسرم😔الهی خدا دلتو شادکنه منم برات سوره قدرمیخونم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

عزیزم لطفا واسه من و همه منتظرا دعا کن منم برات ۵ تا حمد میخونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سوره طه میشه به نیت ازدواج خوب بخونی😘😘😘😘

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

واسه ما باردارا دعا کن همه‌نی نیا به سلامت بیان و اونایی‌که بچه‌ندارن صاحب یه نی نی صحیح‌و سالم بشن

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها انجام میدم براتون

هر کیو انجام دادم لایک میکنم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه