2777
2789

سلام خانوما  ی  سوال داشتم.

دخترم بیست و هشت روزش شده .شیرخشک اپتامیل میخوره .معمولا بعد از هربار شیر خوردن مدفوع میکنه با زور زدن اونم ب اندازه دو بند انگشت ،رنگشم زرده .دکترم بردم بهش قطره کولیکز داده ولی نمیخوره پدی لاکت میدم .الان نمیدونم یبوست داره یا اسهال .

میگن بهش فلوس بده ولی فلوس مسهله .اگه میشه لطفا راهنماییم کنین  ممنون میشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۱۶روزشه شیرخشکیه خیلی زور میزنه یبار درروز دفع داره دلش دردمیکنه دکتر میگه طبیعیه این دل دردا دفعش هم خوبه حالاخوبه بهت قطره داده به بچه من نداد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چندبار دفع داره؟

چهار پنج بار مدفوع میکنم ب اندازه دو بند انگشت .ادرارشم مثل قبله .خوابش خوبه .فقط موقع مدفوع کردن ی کم بیقراری میکنه ک شیر میخوره تکونش میدم آروم میشه .

چهار پنج بار مدفوع میکنم ب اندازه دو بند انگشت .ادرارشم مثل قبله .خوابش خوبه .فقط موقع مدفوع کردن ی ...

خب زور زدن طبیعیه دفعشم که خوبه من یه جایی خوندم اگه تا۱۰بار یابالاتر باشه اونوقت اسهاله چون مدفوعشون کلا خودش شله رنگ مدفوعم باید خردلی باشه مشکلی نیست

💫تیکر تولد یکسالگی پسرم💫
خب زور زدن طبیعیه دفعشم که خوبه من یه جایی خوندم اگه تا۱۰بار یابالاتر باشه اونوقت اسهاله چون مدفوعشو ...

واقعا .خیلی نگرانم اخه روزای اول دو روز ی بار مدفوع میکرد اونم بیشتر از الان .اما چن روزه اینجور شده بعد هربار شیرخوردن ی کم دفع داره .میگم اگه یبوسته چرا چن بار مدفوع میکنه اگه اسهاله چرا کمه و شل  نیست .موندم چیکار کنم 

وقتی یبوسته که دفعش مثل سنگ باشه وقتی اسهاله که بیشتراز ۱۰بار باشه دختر نازت مشکلی نداره گلم زور زدن ...

ممنونم عزیزم .ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده .❤❤❤