2777
2789
عزیزم منم مثل تو بودم بعد یه ساعت اینجوری شد ک ازمایش دادم مثبت بود

جدی میگی عزیزم؟آخه من هیچ الائمی جز عقب انداختن ندارم..فقط یکم عصبی شدم اونم حس می کنم مال قبل پریوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه بی بی چکام خیلییییی پررنگ میشه(3بار باردار شدم)، نمیدونم دلیلش چیه ولی همیشه فکر میکردم همونجوری درسته، تاحالا اینجوری هاله ننداخت که بدونم مثبته یا منفی...

🖤

حس میکنم مثبته

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

عزیزم مبارکه 

شما الان بارداری خیلی به خدانزدیک تر و عزیز تری توروخدا اول برلی همه بی بچه ها دعا کن بعد منوددعام کن گه درحقم معجزه شه و مشکل لعنتی که برام پیش اومده حل شه داغون شدم 

من نمیدونم چی باعث شده مادرتون ناراحت بشه

ولی زمان خوبی بودبارداریت

من بچه هام جفت شون ناخواسته بودواینکه الان بزرگ شدن خیلی بهترشده که دوتاشون باهم بزرگ میشن باهم خوبن وصمیمین

بعدبهترازاینه شمابعداز۷سال یکی دیگه بیاری اولی اول ابتدایی دوم تازه نوزاداون موقع به اولی نمیتوونی برسی

البته اینم تجربه ی منه

نظرمادرت محترمه ممکن بخاطره شماناراحت بشه چون یکی دوسال اولش سخته برات

حتماًباتوجه به شرایط شماگفته ناراحت نباش🌹❤

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

مامانت عینهو مثل مامان منه 

فقط میتونم بگم توکل کن به خدا 

برات خیلی ناراحتم چون درک میکنم خودم یکیشو دارم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟