من تخمدان پلی کیستیک دارم و با دارو پری میشم دوماهه ک خسته شدم از پروژسترون و قطعش کردم و الان ۲۰ روز دمکرده پنج انگشت میخورم از دیشب تخمدانام تیر میکشه و خیییلی کم لکه بینی یعنی دستمال ک زدم معلوم میشع خیلی کمه ولی فکر کنم دارم پریود میشم بدون دارو هورمونی 😍😍😍خیلی خوشحال دعا کنید پری بیاد . نظر شما چیه ؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم داخل گیاهش که عکسشو گذاشتی یه دونه های گرد سفت تلخی هست؟؟ منم دارم استفاده میکنم ولی چند نوع گیا ...
اره همون دونه های تلخ فقط. من که پریود نمیشم همینجور دارم استفاده میکنم فعلا. البنه من قطره و قرصش گرفتم صبح قطره میخورم شب قرص . ولی احساس میکنم همون گیاهش بیشتر تاثیر داشت . چون میخوردم زیر دلم تیر میکشید
اگه خود گیاه رو بخوای بخوری صبح و شب یه قاشق جایخوری تو یه فنجون دم کن بخور. اگه هم قطره گرفتی صبح ۴۰ قره بریز تو اب بخور . قرص هم مثلا صبح یکی شبم یکی . قبل غذا باشه بهتره
اره همون دونه های تلخ فقط. من که پریود نمیشم همینجور دارم استفاده میکنم فعلا. البنه من قطره و قرصش گ ...
سلام تیامسیس عزیزم،میشه لطفا بیای بگی درمانتو چیکار کردی هنوزم داری گیاه پنج انگشتو مصرف میکنی؟من که قطره و قرص ویتاگنوسو مصرف کردم کل پریمو بهم ریخت با اینکه همیشه بدون قرص پری میشدم ولی الان مجبورم قرص دوفاستون بخورم تا بیاد،گفتم ببینم اگه شما از دم کرده ی پنج انگشت نتیجه گرفتین منم مصرف کنم هرچی باش بهتر از قرصه 😢😣
دوستان پنج انگشت رو دم کنید و بخورید هم اغر میکنه و هم پرولاکتین بالا رو تنظیم میکنه و هم هورمون ها رو منظم.تخمکگذاریتونم درست میشه و پری ها منظم.به راحتی هم باردار میشید/خدا در طبیعت دوای همه دردها رو داده.