2777
2789
عنوان

گیاه پنج انگشت و تاثیرش روی من 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 164033 بازدید | 117 پست
عکس فرستادم عزیزم. عطاریا دارن. قرص و قطره ش هم داروخانه دارن به اسم ویتاگونس

گلم داخل گیاهش که عکسشو گذاشتی یه دونه های گرد سفت تلخی هست؟؟ منم دارم استفاده میکنم ولی چند نوع گیاه قاطعی 

چ مدت استفاده کردی؟؟ به من گفتن از پاکی تا تخمک گذاری روزی یه بار دم کنم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم داخل گیاهش که عکسشو گذاشتی یه دونه های گرد سفت تلخی هست؟؟ منم دارم استفاده میکنم ولی چند نوع گیا ...

اره همون دونه های تلخ فقط. من که پریود نمیشم همینجور دارم استفاده میکنم فعلا. البنه من قطره و قرصش گرفتم صبح قطره میخورم شب قرص . ولی احساس میکنم همون گیاهش بیشتر تاثیر داشت . چون میخوردم زیر دلم تیر میکشید

اره همون دونه های تلخ فقط. من که پریود نمیشم همینجور دارم استفاده میکنم فعلا. البنه من قطره و قرصش گ ...

ممنون عزیزم ... انشاله هرچی زودتر مشکلتون حل بشه

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

منم مجردم مشکلم جوش زدنه داروام میخورم واسه تنبلی این رو جوش تاثیر داره؟

داروهورمونی نخور یه چندماه ازاین گیاه یا قطره و قرصش بگیر بخور . چون دارو هورمونی فقط وقتی میخوری خوبی نخوری برمیگرده بیماری

اره تا نخورم جوش میزنم    چجوری باید بخورم؟

اگه خود گیاه رو بخوای بخوری صبح و شب یه قاشق جایخوری تو یه فنجون دم کن بخور. اگه هم قطره گرفتی صبح ۴۰ قره بریز تو اب بخور . قرص هم مثلا صبح یکی شبم یکی . قبل غذا باشه بهتره 

سلام من ذخیره تخمدانم خیلی کمه ۰/۰۱ 😔😔😔 استروژن هم پایینه، خشکی واژن دارم، کسی بوده با استفاده ...

عزیزم برا ذخیره کم پیج خانم تاجیکی رو دنبال کن و کارایی ک میگه انجام بده حتما خوب میشی . خیلیا ک دکتر بشون گفتن تخمک اهدایی بگیرید خودشون باردار شدن . تو اینستا سرچ کن bardari. یا اینترنت بزن فلورا تاجیکی

اره همون دونه های تلخ فقط. من که پریود نمیشم همینجور دارم استفاده میکنم فعلا. البنه من قطره و قرصش گ ...

سلام تیامسیس عزیزم،میشه لطفا بیای بگی درمانتو چیکار کردی هنوزم داری گیاه پنج انگشتو مصرف میکنی؟من که قطره و قرص ویتاگنوسو مصرف کردم کل پریمو بهم ریخت با اینکه همیشه بدون قرص پری میشدم ولی الان مجبورم قرص دوفاستون بخورم تا بیاد،گفتم ببینم اگه شما از دم کرده ی پنج انگشت نتیجه گرفتین منم مصرف کنم  هرچی باش بهتر از قرصه 😢😣

سلام تیامسیس عزیزم،میشه لطفا بیای بگی درمانتو چیکار کردی هنوزم داری گیاه پنج انگشتو مصرف میکنی؟من که ...

سلام عزیزم نه والا ادامه ندادم منم یه مدت قطره خوردم و قرصش ولی اونم دیدم فایده نداره دیگه ادامهدندادم

دوستان پنج انگشت رو دم کنید و بخورید هم اغر میکنه و هم پرولاکتین بالا رو تنظیم میکنه و هم هورمون ها رو منظم.تخمکگذاریتونم درست میشه و پری ها منظم.به راحتی هم باردار میشید/خدا در طبیعت دوای همه دردها رو داده.