2777
2789

توی خونه منظورمه

اتاق و محل استراحتش چجوری باید باشه و غذا و خورد و خوراکش

پ.ن: سرطان ندارن 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفاشون بده انشاءالله، بنظر من مهمترین قضیه روحیه است باید محیط شاد و با روحیه ای به این افراد دا ...

ممنونم😘بله درسته 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
باید تو طول دوره گوشت زیاد بخوره.اتاقشم جدا باشه چون مدام سرد و گرمشون.میشه.سرفه میکنن . واینکه تا چ ...

گوشت قرمز؟

چه مدلی درستش کنم؟ مثلا شامی و کتلت و خورشت و پلو گوشت؟

عزیزم اینکه میگی سرطان ندارن کاملا اشتباهه.کسی که سرطان نداره رو که شیمی درمانی نمیکنن.

عزیزم عمل جراحی کردن توده ی سالید کوچیک تو تخمدانشون بوده الان چون چندتا سلول پخش شده تو شکمشون شیمی درمانی میشن که اون چندتا سلول بسوزه و تکثیر نشه

عزیزم عمل جراحی کردن توده ی سالید کوچیک تو تخمدانشون بوده الان چون چندتا سلول پخش شده تو شکمشون شیمی ...

خوب عزیزم توده بدخیم بوده که نیاز به شیمی درمانی دارن.اگر خوش خیم باشه فقط توده رو برمیدارن در واقع توده خوش خیم یعنی غیر سرطانی که فقط با جراحی برداشته میشه و بعد از اون بیمار مرخص میشه و پیگیری نداره..بدخیم یعنی سرطانی که درمان سرطان شیمی درمانی که متاستاز به جای دیگه نکنه .پس اینی که میگید سرطان نداره حرف درستی نیست

گوشت قرمز بعد سه روز بعد  از دوره شیمی درمانی مصرف نکنن

سبزیجات و آبمیوه طبیعی بخورن 

تا دو سه روز بعد از شیمی درمانی مصرف سبزیجات و میوه شون کمتر باشه و بعد از اون بیشترش کنن

همچنین انواع دانه ها رو بعد از سه روز از شیمی درمانیشون مصرف نکنن چون باعث حالت تهوع میشه و بعد از سه روز بادوم و گردو و پسته خام بخورن

🌈🖤⛵
گوشت قرمز بعد سه روز بعد  از دوره شیمی درمانی مصرف نکنن سبزیجات و آبمیوه طبیعی بخورن  تا ...

منطورتون از سه روز دقیقا جه تایمی هستش؟

مامانم شنبه بستری میشه و سه شنبه مرخص.  وقتی اومدن خونه بهشون گوشت قرمز و پسته و این چیزا ندم ؟؟ یا سه روز بعد از اینکه مرخص شد منطورتونه؟

ببین یه موضوع دیگه که خییییلی مهمه اینه که مصرف هر گونه قند و شکر رو کم کنید و به صفر برسونید

سلول سرطانی برای تقویت خودش و اینکه بتونه زنده بمونه از شیرینی جات مصنوعی تغذیه میکنه وقتی مصرف قند و شکر به صفر برسه چیز دیگه ایی برای تغذیه اش وجود نداره و زودتر از بین میره

🌈🖤⛵
منطورتون از سه روز دقیقا جه تایمی هستش؟ مامانم شنبه بستری میشه و سه شنبه مرخص.  وقتی اومدن خون ...

ببین سه روز از آخرین دوره تزریقش 

مثلا اگر شنبه آخرین ترریقشون انجام میشه شما سه شنبه میتونی از لحاظ خوراک هر چی که  میلشون بکشه رو بدی

ماهیچه،گوشت بوقلمون عالیه،انواع دانه ها ،شیر ،ماست ،پنیر کم چرب،جگر،برنج 

ولی مقدار گوشت و جگر محدود باشه 

مثلا یه کف دست ماهیچه یا جگر گوسفندی بهشون خیلی نیرو میده

🌈🖤⛵

ماهیچه رو بزار توی شیشه سس،در شیشه رو ببند محکم بعد خود شیشه رو بزار داخل یه قابلمه پر از آب و شش هفت ساعت بزار شیشه داخل قابلمه قل بزنه 

بعد. شش هفت ساعت ماهیچه کاملا میپزه و یه عصاره طلایی رنگ ازش خارج شده

فوق العاااااده مقویه 

میتونی این مدل ماهیچه رو با نون بدی مامانتون میل کنه یا داخل سوپشون مخلوط کنی هر کدوم که میلشون بکشه

🌈🖤⛵