2777
2789

من ازمايشهاي قبل از بارداري دادم ، ٦ ماه هم هست دارم اسيدفوليك ١ ميخورم.... ازمايش بارداريم مثبت شد و ٥ هفته هستم....

ميخواستم ببينم الان نياز كه به پزشك مراجعه كنم ؟ يا صبر كنم هفته ي ٧ برم كه يه دفعه سونو كنه براي قلب جنين

اگه برم ويتاميني ميده بهم يا همين اسيدفوليك فقط

ممنون ميشم راهنمايي كنيد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکلی نداری لازم نیس بری قرص وویتامین وهرچی لازم باشه ماما تو مرکزبهداشت بهتون میده

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

استارتر با اجازه سوال داشتم. 

من حس حالت تهوع دارم و یکم دل  پیچه سرمم هم درد میکنه یکم هم گیج میره ب نظرتون میتونه علائم حاملگی باشه ب پریودیم هم دو روز مونده ولی علائم ندارم دل درد و اینا 

دوستان اگ کسی میدونه میشه جواب بده 

عزيزم من علائمم كاملا مثل پري بود، چند روز قبل از موعد هم چند تا جوش زدم كه مطمئن شدم پري مياد حتما

چهار روز بعد از موعد ديدم سينه متورم شده كه شك كردم و بيبي زدم مثبت شد ، از همون روز هم تكرر ادرارم شروع شد و علائم ديگه اي ندارم هنوزم

يعني مركز بهداشت بايد مراجعه كنم؟

اره اونجاهم بری خوبه.من چون مشکل ودردواینانداشتم تاماه اخر زیر نظر مامای مرکزبهداشت بودم رایگانم هست ماه اخر برای معاینه لگنی وتشخیص اینکه چجوری میتونم فارغ شم رفتم پیش متخصص.

اخه اگه مشکلی نباشه کاری که نمیخواددکتربکنه میخواد یه سونو بنویسه که اونا ماماهم میتونه بنویسه

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
عزيزم من علائمم كاملا مثل پري بود، چند روز قبل از موعد هم چند تا جوش زدم كه مطمئن شدم پري مياد حتما ...

نمیدونم اخه هر سری پری میشم 5 روز قبلش دل درد خیلی بد میگیریم اما این سری دل درد ندارم از صبح هم حس حالت تهوع ی جوری ام کلا 

نمیدونم اخه هر سری پری میشم 5 روز قبلش دل درد خیلی بد میگیریم اما این سری دل درد ندارم از صبح هم حس ...

فكر ميكنم براي حالت تهوع بارداري كه خيلي زوده الان و تهوعت به خاطر بارداري نيست

اما در كل فرد به فرد فرق ميكنه ، كلا به علائم توجه نكن صبر كن چند روز ديگه بيبي بزن