2777
2789
عنوان

وسواس فکری و اضطراب

2391 بازدید | 28 پست

خواستم بدونم درمان دارن؟بعد ی رابطه شکست خورده وسواس گرفتم و استرس.رفتم روانپزشک.دارو داد.بهترشدم.ولی بخاطر بارداری دارو قطع کردم.کسی هست خوب شده باشه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نسبت به بیماری های خطرناک وسواس فکری دارم😔دکتر رفتم دارو خوردم خوب نشدم که هیچ بدترم شدم⁦☹️⁩

من بادارو خوب شدم.ولی حامله شدم.قطع کردم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
وسواس فکری پاک نمیشه متاسفانه اگه برای شکست عشقیه

ب عشق سابق فکرنمیکنم اصلا.وسواسم اینه نکنه حالم بد بشه.نکنه خونه نامرتب بشه .میرم بیرون.نکنه حالم بدشع

وسواس فکری از غلبه سودا

و وسواس عملی از غلبه صفرا

خرما زیاد بخور و پیاده روی برو

نگاهکردن به چهره زیبا سودا بر هست

به چهره زیبا نگاه کن

فکر کنم خرما رو باید زوج بخوری

۴ تا ۶ تا..

و خدایی که به شدت کافیست...
به نظرم مشکلت روانشناس حل میکنه نیازی هم به دارو نداره چرا وقتی میشه با مشاوره حلش کنی دارو اونم الا ...

مشاوره رفتم راه حل داد‌ولی بازم اضطرابا میان و میرن

باز میخوای مطمئن بشی کار روانشناس هست یا نه به یه روانشناس بزنگ بپرس اما شنیدم درمانش میکنن بدون دارو.

من یه دکتر روانشناس میشناسم میرم پیشش هم مشاوره تلفنی داره هم حضوری یه زنگ بزن ببین درمان میکنن یا نه ضرری نداره که الانم با این شرایطت همون اگر گفت اوکیه مشاوره تلفنی بگیر، منم به خاطر کرونا جدیدا مشاوره آنلاین و تلفنی ازش میگیرم

09917388636

این شماره اش هست کارش عالیه من که به همه معرفیش میکنم بزنگ ببین تجربه ات چیه

وسواس فکری از غلبه سودا و وسواس عملی از غلبه صفرا خرما زیاد بخور و پیاده روی برو  نگاهکردن ب ...

واقعا وسواس عملی از بالارفتن صفرا؟؟؟؟؟🙁

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤