2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 42 پست
😂😂😂😂ای کلک دوسداری سرتر باشی ولی خداییش خیلی پررو  من اگر یه جورابم مثل کسی بود نمیپوشمش

منم روم نمیشه تو مهمونی های خانواده شوهرم بپوشم بحث سر سر بودن نیس یه جورایی حرصمو درمیاره

واسه هممون ارزو واسه رسیدن هست فقط یکم صبر میخاد امید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری میکنن اخه

اره درکت میکنم اتفاقا دختر خواهرشوهرمم اونجوریه تازه ترینش شلوار پوشیده بودم رفتم خونشون کپ همون همون طرح پوشیده  نگم ازدختر خوارشوهر هرلباس خونگی میخرم وتیپ میزنم عین همون میخره خجالتم خوب چیزیه 

چرا انقدر اعتماد به نفسشون پایینه واقعا

حسود و مریضن 

فک کن مسافرت بودیم من و شوهرم و خواهرشوهرم تو حال می خوابیدیم

برادزشوهرمو دایی و پسردایی شوهرم تو یه اتاق 

جاری و مادرشوهرمم تو یه اتاق شب اخر رختخواب من جلو در توالت بود خیلی بو میداد جمع کردم رفتم اون سمت نزویک شوهرم رختخواب پهن کردم چون با فاصله می خوابیدیم

یعنی بلافاصله مادرسوهرمو از اتاق بیرون کرد به شوهرش گفت بیاد پیشش بخوابه   یعنی تا این حد روانیو حسوده البته مادرشوهرمم حقشه چون خیلی طرفدارشه

اره درکت میکنم اتفاقا دختر خواهرشوهرمم اونجوریه تازه ترینش شلوار پوشیده بودم رفتم خونشون کپ همون همو ...

دیروز یه عکس با کلاه افتابی گذاشتم پروفایل امروز دیدم دقیقا عین همون عکس من رو پروشه بدون حجاب با این که خیلی مذهبیه عجیبه واقعا این کاراش برام

حسود و مریضن  فک کن مسافرت بودیم من و شوهرم و خواهرشوهرم تو حال می خوابیدیم برادزشوهرمو دایی ...

😂😂😂😂

دیروز یه عکس با کلاه افتابی گذاشتم پروفایل امروز دیدم دقیقا عین همون عکس من رو پروشه بدون حجاب با ای ...

ولش کن حسوده من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم کپ لباس طرفو بگیرم از یه سبکی هم خوشم بیاد میرم یه مدل دیگه میخرم 

هر وقت رفت عین تو رو گرفت بگو عه رفتی مث من گرفتی که، 

بعد چن روز بعد بین حرفاتون بگو یه رفیق دارم همش ازم تقلید میکنه ایقد بدم میاااد نمیدونم خودشون سلیقه ندارن به در بگو که دیوار بشنوه 😂

بشکند دستی که بلرزد بمیرد دلی که بترسد✌🏻
هر وقت رفت عین تو رو گرفت بگو عه رفتی مث من گرفتی که،  بعد چن روز بعد بین حرفاتون بگو یه رفیق ...

😂😂😂😂