2777
2789

دعای عهدی که صبحا تلویزیون پخش میکنه،زیارت آل یاسین هم خونده، هرچی سرچ میکنم نمیاره،

کی بود؟؟؟

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه روز تو حرم امام حسین طبقه پایینش ک خوابگاه بود از یه صدایی ک پخش میشد خیلی خوشم میومد و واقعا دلنشین بود ..خلاصه ..حالا دلم داشت میترکید بسکه دوست داشتم بدونم صدای کیه.خدایا نه زبون عربی میفهمیدم و نه خادمای حرم فارسی میدونستند .البتع دور وریای من نمی فهمیدن فارسی .بیست دقیقه به مغزم فشار اوردم تا یادم اومد معنی صدا میشه صوت و زیبا میشه جمیل ...تا رفتم بپرسم ک صوت جمیل مال کیه ‌.دعا تموم شده بود ..منم ول کن نبودم ‌.بلاخره تا اتاق استراحت خادما رفتم  با هزار بدختی فهمیدم صدای اباذر حلواجی  بوده.....ولی افسوس اون دعا رو نفهمیدم چی بود ..

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

من یه روز تو حرم امام حسین طبقه پایینش ک خوابگاه بود از یه صدایی ک پخش میشد خیلی خوشم میومد و واقعا ...

اییی بابا 

خب بزن دعا با صوت حلواجی 

بعد همشو دانلود کن تا پیداشه

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون